Öğrenciler, Hayvanat Bahçesi Gezisiyle Moral Buldu

Öğrenciler, Hayvanat Bahçesi Gezisiyle Moral Buldu

Zonguldak Fatih Koleji 1. sınıf öğrencileri, hayvanat bahçesinde barınan çeşitli hayvanları görmenin sevincini yaşadı. Fatih Koleji tarafından Gökçebey ilçesinde bulunan Çanakçılar Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenlendi. Öğrencilere...

Zonguldak Fatih Koleji 1. sınıf öğrencileri, hayvanat bahçesinde barınan çeşitli hayvanları görmenin sevincini yaşadı.

Fatih Koleji tarafından Gökçebey ilçesinde bulunan Çanakçılar Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenlendi. Öğrencilere hayvanları sevme ve koruma bilincinin kazandırılması amacıyla düzenlenen hayvanat bahçesi gezisi, renkli görüntülere sahne oldu. Tavus, devekuşu, flamingo ve diğer kuş türleri ile tavuk cinslerinin yanı sıra deve, ceylan, maymun, sincap, kurt, köpek gibi onlarca hayvanı görmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, doyasıya eğlendi. Hayatlarında ilk defa deve, maymun ve ceylan gibi hayvanları gören bazı öğrencilerin ‘merhaba deve kardeş’ gibi ifadelerle iletişime geçmeye çalıştıkları görüldü.

Küçük öğrencilere hayvanları koruyup kollama ve onlara sevgi şefkatle yaklaşma duygusunu aşılamaya çalıştıklarını belirten Fatih Koleji Müdür Yardımcısı Çağlar Gültekin, 62 öğrencinin katıldığı gezinin oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.