Öğrenci Ve Veliler Doğa Yürüyüşü İle Stres Attı

Öğrenci Ve Veliler Doğa Yürüyüşü İle Stres Attı

Öğrencilerin sosyal faaliyetlerde bulunması amacıyla farklı etkinlikler düzenleyen Özel Kahramankent Ortaokulu doğa yürüyüşünde öğrenci ve velileri bir araya getirdi. Sabah erken saatlerde okul önünde toplanan kalabalık, Ahir Dağı'nın...

Öğrencilerin sosyal faaliyetlerde bulunması amacıyla farklı etkinlikler düzenleyen Özel Kahramankent Ortaokulu doğa yürüyüşünde öğrenci ve velileri bir araya getirdi. Sabah erken saatlerde okul önünde toplanan kalabalık, Ahir Dağı'nın zirvesine ‘Sağlıklı yaşam’ yürüyüş gerçekleştirdi. Eğlenceli geçen yolculukta kimi öğrenci ve veliler yorgun düşerken, kimisi de belirlenen hedefe bir an önce varmak için ter döktü. Yorucu yolculuğun sonunda ekip zirvede hep birlikte kahvaltı yaptı.

Kahramankent Ortaokulu Müdürü Alparslan Kömüşcü, velilerin etkinlikten memnun kaldığını söyledi. Etkinlikle öğrenci, veli ve öğretmen kaynaşmasının sağlandığını ifade eden Kömüşçü: “Amacımız, öğrencilerin psiko sosyal ve kültürel gelişimin sağlamak. Onların sportif faaliyetlerle bir nebze de olsa şehrin gürültülü ve monoton yaşam tarzından uzaklaştırmak. Bu tür etkinliklerle eğitim daha da zevkli bir hal alıyor.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.