Öfkeli Komşu Dehşeti Olaysız Sona Erdi

Öfkeli Komşu Dehşeti Olaysız Sona Erdi

Zeytinburnu’nda sokak köpeklerini bahçeye gömen komşusuna sinirlenen iş yeri sahibi, komşusunu bıçakla rehin aldı. Etrafa tehditler savuran iş yeri sahibinin isteği yerine getirildi ve köpek leşleri bahçeden çıkarıldı. Kadın rehine kurtulurken,...

Zeytinburnu’nda sokak köpeklerini bahçeye gömen komşusuna sinirlenen iş yeri sahibi, komşusunu bıçakla rehin aldı. Etrafa tehditler savuran iş yeri sahibinin isteği yerine getirildi ve köpek leşleri bahçeden çıkarıldı. Kadın rehine kurtulurken, öfkeli adam gözaltına alındı.

Ziya Gökalp Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde bulunan bir binanın bahçesine ölen köpekleri gömen bu sebeple komşularıyla arası bozulan kadın, yanında bulunan restoran sahibi kişiyle bugün kavga etti. Kavganın ardından sinirlerine hakim olamayan şahıs bıçağına sarıldı. Kadını rehin alan adamı polisler ikna etmek için uzun süre mücadele verdi. Olay yerine ikna için müzakereci çağırıldı.

Yapılan müzakerelerin ardından bahçeye gömülen köpeklerin dışarı çıkarılması için olay yerine zabıta ekipleri getirildi. Müzakereci polis, zabıta ekipleriyle birlikte bahçeye girdi, leşlerin kaldırılacağı sözünü verdi. Ve leşlerin kaldırılması için çalışma başlatıldı. Köpek leşlerinin bahçeden çıkarılmasıyla birlikte öfkeli komşu, rehine kadını serbest bıraktı. Ambulansa bindirilen kadın ise olayın basit olmadığını söyledi.

Mahalleli de 6 yıldır kadını köpekleri gömmemesi konusunda uyardıklarını, ancak hiçbir sonuç alamadıklarını öne sürdü. Bazı vatandaşlar, olay yerinde çekim yapan basın mensuplarına saldırarak bir gazeteciyi darp etti.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.