Odunpazarı Belediyesi'nden Çocuklara Dikkat Eğitimi

Odunpazarı Belediyesi'nden Çocuklara Dikkat Eğitimi

Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerinde, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan dikkat eksikliği ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerine...

Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerinde, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan dikkat eksikliği ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerine Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Şavlukbaş, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Mental Aritmetik Eğitmeni ve Dikkat Terapisti Gülayşe Ertuna tarafından verilen “dikkat ve dikkati düçlendirmek” ve “ders çalışma yöntemleri” konulu eğitim seminerinde katılımcılara, çocukların dikkat eksikliğinin nedenleri ve dikkat eğitimi konusunda yapılması gerekenler ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Dikkat eğitimi ile birlikte çocukların derslerinde daha başarılı ve dikkatli olması konusunda uygulaması gereken yöntemler hakkında bilgilerin verildiği seminerde, kaliteli ders çalışmanın ipuçları da anlatıldı.

Belediye Başkanı Kurt, yaptığı konuşmada, belediye olarak temel hedeflerden birinin, çocukları ve kadınları mutlu olan bir Odunpazarı oluşturmak olduğunu söyledi. Başkan Kurt, "Dikkat eksikliği günümüzün en önemli sorunları arasında yer alıyor. Bu konuda her şeyi bildiğimizi sanıyoruz. Ancak bilmediğimiz pek çok alan var. Bu konularla ilgili ayrıntıları ve eksiklerimizi gerçekleştirdiğimiz eğitim programları ve toplantılarla gidermek istiyoruz.” dedi.

Konuşmasında, "Temel ihtiyaçlarımızı birlikte tartışalım, daha başka neler yapabiliriz bunları birlikte belirleyelim. OMEK kursları başta olmak üzere diğer projelerimizde sizlere daha hangi alanlarda yararlı olabiliriz, bunları tespit etmek istiyoruz. Bu konuda bizlere ulaşın, isteklerinizi dile getirin." ifadelerine yer veren Başkan Kurt, katılımcılara programa gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.