’Odun Herif’ Melih Gökçek’e yine şaka yaptı

’Odun Herif’ Melih Gökçek’e yine şaka yaptı

Twitter’da Melih Gökçek’e şaka yaparak gündeme gelen ’Odun herif’ rumuzlu kullanıcı, şakalarına yeni birini daha ekledi.

Melih Gökçek, Odun Herif'ten çektiğini ne dosyalarla kendisini zor durumda bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ne de kendisi ile ilgili attığı tweet'lerle zaman zaman sinirini bozan Ahmet Hakan'dan çekmedi.

Üç Bakan oğlunun rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınmasından sonra sosyal medya operasyonun yankılarıyla sarsıldı.

Herkes sosyal medya ve internet sitelerinden operasyonun ayrıntılarını öğrenmeye çalıştı. Ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başlanı Melih Gökçek'e attığı tweetlerle haber sitelerine konu olan Twitter'daki "Odun Herif" isimli kullanıcının Melih Gökçek'e yaptığı şaka çok konuşuldu.

Daha önce Melik Gökçek'i "senin oğlanı içeri almışlar" diyerek korkutan Odun Herif, Melih Gökçek ile uğraşmaya devam ediyor.

Son olarak Melih Gökçek'e "Sana önemli bir şey söyleyeceğim" diyen Odun Herif melih gökçek'in "Söyle" demesi üzerine bakın ne cevap verdi;

AHMET HAKAN O İŞİ BIRAKTI

Melih Gökçek'in Twitter'daki belalısı Ahmet Hakan da 'Odun Herfi'in Gökçek'i sinir eden mesaisinin ardından Gökçek'le uğraşmaktan vazgeçti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.