Ödeme Aşamasında Güvenli Tercihler

Ödeme Aşamasında Güvenli Tercihler

Sanal kartların resmi satış noktası olan www.sanalkartlar.com ile beğeninize sunulan ve farklı özelliklere sahip kartları inceleyebilir ve size en avantajlı gelenini seçerek başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Sanal kartların resmi satış noktası olan ile beğeninize sunulan ve farklı özelliklere sahip kartları inceleyebilir ve size en avantajlı gelenini seçerek başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Dolar, Euro veya TL üzerinden satın alarak harcamalar yapabileceğiniz Paykasa kartınız ile siz de yurtiçi veya yurtdışı harcamalarınızda avantajlı duruma geçebilirsiniz. İnternet üzerinden yapılacak işlemlerde hız, kolaylık ve güvenliği beraberinde getiren sanal kartlar ile siz de hayatınızı düzene sokabilirsiniz.

·         Kendinden Söz Ettiren Sanal Kart Uygulamaları

Sanalkartlar.com sitesini ziyaret ederek seçeceğiniz kartları nasıl ve hangi kanallar üzerinden kullanabileceğinizi de net bir şekilde öğrenebilirsiniz. Online başvuru yaparak kartı satın alabileceğiniz gibi ödemelerinizi de bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alışveriş yapmayı düşündüğünüz limitler dâhilinde bir kart seçebilir veya kartınıza daha fazla para yükleyerek kalan tutarınızı nakit olarak de çekebilirsiniz. Dilediğiniz zaman kart limitinizi 0’layabilir ve ihtiyacınız olduğunda da yeni yüklemeler yapabilirsiniz. Talebe göre belirlenecek limitlerde kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilirken kartınızı hemen kullanmaya da başlayabilirsiniz. Kart sahibi olmak isteyen herkes hızlı bir şekilde başvurusunu tamamlayarak veya diğer kart seçeneklerine sahip olabilirler. Sistem üzerinden verilen sanal PİN kodu ile alışverişinizi güven içerisinde tamamlayabilir ve kişisel bilgilerinizi girmeden de ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle sanal eğlence sitelerinde çok işe yarayan ön ödemeli kartlar ile avantajlı seçeneklerden de yararlanabilirsiniz. Online kart başvurusu esnasında limitinizi belirlemeniz ve işlemlerinize buna göre devam etmeniz gerekmektedir. Ön ödemeli kartların en önemli özelliği alışveriş limitinizi kendinizin belirliyor olmanızdır. Bu şekilde sanalkartlar.com üzerinden alacağınız kartı eşinize ya da çocuklarınıza verebilir ancak hizmet giderlerini siz belirleyebilirsiniz.

·         Tüm dünyada,

·         Ülkemizde ve

·         İnternet üzerinden hizmet veren pek çok alışveriş ve hizmet sektöründe geçerli olan ön ödemeli kartlar sayesinde siz de avantajlı bir dünyaya merhaba diyebilirsiniz.

Otopay ön ödemeli sanal kart sayesinde kendinizi güvene alabilir ve dünyanın her yerinden kişisel bilgilerinizi girmeden alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle online olarak sık alışveriş yapan kişiler her defasında kredi kartı bilgilerini ve kişisel detaylarını sisteme girmek zorunda kalırlar. Bu süreç oldukça uzun ve can sıkıcı olup bazen insanları alışveriş zevkinden bile mahrum edecek seviyelere gelebilmektedir. Sahip olacağınız karta yükleteceğiniz bakiyeler ile ister yerli ister yabancı markalarda ürün alışveriş yapabilir, uçak biletinden oyun satın almaya, eğlence dünyasına girişten sosyal medya ödemelerine kadar pek çok farklı kanalda kullanım sağlayabilirsiniz. Cashixir veya diğer ön ödemeli sanal kartlar ile ilgili aklınıza takılan her konuda canlı destek edibinden online hizmet alabilirsiniz. Gelişen teknolojiler sayesinde sisteme dâhil olan sanal kartlar pek çok farklı açıdan avantaj sağlarken, yasal ve güvenilir sistemler ile hızlı ve kolay alışverişin keyfini de çıkarabilirsiniz. Sanalkartlar.com ön ödemeli kartların satışın resmi olarak yapıldığı güvenilir bir kanaldır. Bu konuda hizmet alırken mutlaka yetkili bayilerden üzerinden işlem yapmanız önerilmektedir.

ile tüm dünya üzerinden yürüteceğiniz finansal işlemlerinizin maksimum 2 dakika içerisinde tamamlanabileceğini biliyor musunuz? Kredi kartında olduğu gibi 16 haneli, son kullanma tarihli ve güvenlik numaralı bu fiziki olarak görünmeyen sanal kart sayesinde sanal para cüzdanına sahip olabilirsiniz. Almış olduğunuz limiti tek bir alışverişte bitirebileceğiniz gibi farklı seferlerde de kullanabilirsiniz. Elektronik sanal para kartı olarak geçen kartlar arasından istediğinizi seçerek online başvuruda bulunabilirsiniz. Tek kullanımlık olmayan bu kart alındıktan sonra 1 yıl boyunca ödemelerde kullanılabilmektedir. Sistemin desteklediği online mağazalar üzerinden geçerli olan kartlar ile güvenli alışveriş deneyimi kazanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.