O defter kapandı

O defter kapandı

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan Sean Willams defterinin kapandığını söyledi

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Sean Williams’ın alınan idrarında yasaklı madde çıkması nedeniyle disiplin kuruluna sevki Yeşil-beyazlı ekip teknik heyetini ve yönetimini kızdırdı.  Geçtiğimiz sezon ve bu sezon takıma yaptığı büyük katkıyla adından sıkça söz ettiren Torku Konyaspor’un yabancı oyuncusu Sean Willams idrarında çıkan yasaklı madde nedeniyle Basketbol Federasyonu Disiplin Kuruluna sevk edildi. Disiplin kurulunun kararını açıklamasının ardından oyuncunun durumu netlik kazanacak.

TURHAN: SEAN DEFTERİ KAPANDI

Torku Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan  yaşanan bu olay sonrasında Sean Williams defterinin büyük ihtimalle kapandığını söyledi. Turhan,“ Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu hafta sonu kararını verecek ve büyük ihtimalle Sean’ın aleyhine bir karar çıkacak.  Oyuncuya büyük ihtimalle ceza verilecek. Türkiye’de basketbol oynama yasağı olabilir. Biz Kulüp olarak sözleşmede bulunan şartları uygulayarak oyuncuya ceza vereceğiz ve sözleşmesini feshedeceğiz” diye konuştu.

TRANSFER YAPAMAYIZ

Tunahan Turhan  maddi imkansızlıklar nedeniyle kalan 6 haftayı  transfer yapmadan tamamlayacaklarını ifade etti. Turhan, “ Sean Williams’ın yerine transfer yapmamız çok zor. Mali anlamda sıkıntı yaşadığımız bir dönemde transfer yapamayız. Elimizdeki kadro ile ligi en iyi yerde noktalamak istiyoruz” dedi.

6 HAFTAYI  EN AZ KAYIPLA GEÇMEK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan  kalan 6 haftada zorlu karşılaşmalara çıkacaklarını  ve bu maçları en az kayıpla atlatarak Play-Off grubun içinde olmak istediklerini söyledi. Eskişehir karşısında alınan galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini ve girilecek zor süreç öncesinde büyük moral olduğunun altını çizen Turhan Eskişehir karşısında salonu dolduran ve kendilerini en iyi şekilde destekleyen taraftara da teşekkür etti. 

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.