Nilüfer'den Sokak Hayvanlarını Gör Ve Koru Projesi

Nilüfer'den Sokak Hayvanlarını Gör Ve Koru Projesi

Bursa Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, son günlerde sıkça artan trafik kazası sonucu sokak hayvanlarının yaralanması üzerine uyarıcı tabelalarla duyarlılık ve dikkati arttırmak için kolları sıvadı.Nilüfer Belediyesi...

Bursa Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, son günlerde sıkça artan trafik kazası sonucu sokak hayvanlarının yaralanması üzerine uyarıcı tabelalarla duyarlılık ve dikkati arttırmak için kolları sıvadı.

Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü insanlarda duyarlılık ve dikkati arttırmak için ‘Sokak hayvanlarını gör ve koru’ sloganıyla proje üretti. Proje kapsamında uyarıcı levhalar ilçenin çeşitli cadde ve ana arterlerine yerleştirilerek dikkati arttırmak isteniyor.

Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban, “Müdürlük olarak sokak hayvanlarına yönelik halkın duyarlı olması için birçok proje ürettik. Son dönemlerde sokak hayvanlarının trafik kazlarına maruz kaldığını gördük. Ortalama ayda 20-25 civarında trafik kazası sonucu yaralı hayvan geliyor. Nilüfer’in çeşitli bölgelerinde uyarıcı levhalar koyuyoruz. İnsanlarımızı trafikte seyrederken daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.