Nilüfer’de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Coşkuyla Karşılandı

Nilüfer’de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Coşkuyla Karşılandı

Yeni eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ diyen öğrenciler, Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları ile ülke ve dünya çapında başarılara imza atmak için ilk adımlarını atıyor. 1982 yılında Özel Nilüfer Lisesi’yle eğitime başlayan ve 30...

Yeni eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ diyen öğrenciler, Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları ile ülke ve dünya çapında başarılara imza atmak için ilk adımlarını atıyor. 1982 yılında Özel Nilüfer Lisesi’yle eğitime başlayan ve 30 yılda birçok başarı ve ilklere imza atan Nilüfer Eğitim Kurumları, yeni sezona merhaba dedi.

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, yeni eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulundu. Kıcıroğlu, her türlü engelle mücadele etme gücüne sahip, kendini geliştirmesini bilen, disiplinli ve öz denetimi güçlü bireylerle geleceğe daha güvenli bakabilmenin en temel yolunun eğitim olduğunu söyledi.

Eğitimin geçmişle bugün arasında bir köprü olup geleceğin temellerini atmanın lokomotifi olduğunu bildiren Mehmet Kıcıroğlu, “Nilüfer Eğitim Kurumları olarak, aramıza yeni katılan ve daha önceden de beraber olduğumuz öğrencilerimizle birlikte yeni bir dönemi de başarılarla süslemek için ilk adımımızı bugün atıyoruz. Kurumlarımız ile eğitim adına attığımız tohumları, gelecekte Türkiye adına yararlı bireyler olarak almayı umut ediyoruz” dedi.

10 ayrı şubeyle eğitim sektöründe yer aldıklarını belirten Mehmet Kıcıroğlu, “Bu yıl 3 bin 500 öğrenci Nilüfer Eğitim Kurumları markası ile eğitim alacak. Anne babalar kadar öğrencilerimizin başarılı bir yıl geçirmeleri için tüm mesaimizi harcıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki sağlıklı nesiller ancak eğitimle yetişir ve geleceğe emin adımlarla yürür. Nilüfer Eğitim Kurumları olarak, bu misyonla çalışıyoruz. Eğitimi sevda haline getirmiş bir kurum olarak, Türkiye’nin aydınlık geleceği için aydın gençler yetiştirmek tek amacımız” şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.