Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri 16225 Sporcunun Katılımı İle Başladı

Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri 16225 Sporcunun Katılımı İle Başladı

Bursa Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ve Nilüfer Belediyespor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen, 13.

Bursa Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ve Nilüfer Belediyespor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen, 13. Nilüfer Spor Şenlikleri başladı.

    Nilüfer Uluslararası 13. Spor Şenlikleri, kardeş şehirlerden gelen konuklar onuruna verilen resepsiyonla başladı. Başkan Mustafa Bozbey gelen heyetleri ayrı ayrı kendi dillerinde selamlayarak jest yaptı. Daha sonra gelen konuklara hediyeler takdim eden Başkan Bozbey, açılış kortejine katıldı.
    Geniş çaplı katılım ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na kadar bando eşliğinde yürüyen kortej sonrasında burada yapılan törenler İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı.

16 BİN 225 SPORCU KATILDI

    Başkan Mustafa Bozbey, bu yıl şenliğe yurtdışı ve Türkiye’den 16 bin 225 sporcu katıldığını belirterek, “Şenliğimiz her yıl olduğu gibi Türk Ulusu’nun iki büyük bayramını kapsıyor. Şenliklerimiz, aynı zamanda Atatürk’ün hedeflediği, sporla, sanatla, bilimle iç içe bir ülke için, bir adım daha atılması anlamına geliyor." dedi.
    Konuşmaların ardından Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim takımı sporcuları kısa bir gösteri maçı yaptı. Nilüfer Belediyesi halk Dansları Ekipleri’nin gösterilerini takiben Karizma Şov’un gösterileri açılışa renk kattı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.