Nilüfer Spor Salonu’nda Savunma Sporları İçin Yer Açılacak

Nilüfer Spor Salonu’nda Savunma Sporları İçin Yer Açılacak

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Nilüfer Spor Salonu’nda savunma sporlarının yanı sıra ferdi branşlar için yer tahsis edeceklerini söyledi. Kick Boks Federasyonu Marmara Bölge Başkanı Hasan Aktoka, Gençlik Hizmetleri...

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Nilüfer Spor Salonu’nda savunma sporlarının yanı sıra ferdi branşlar için yer tahsis edeceklerini söyledi.

Kick Boks Federasyonu Marmara Bölge Başkanı Hasan Aktoka, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Süleyman Şahin, Kick Boks 2. kademe antrenörlük kursları nedeniyle Bursa’da bulunan Kick Boks Federasyonu Marmara Bölge Başkanı ve İstanbul İl Temsilcisi Hasan Aktoka’ya ziyareti için teşekkür etti.

Şahin, savunma sporlarında son yıllarda başarılı bir grafik ortaya koyan Bursa’da sürdürülen çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Nitelikli sporcuların yetiştirilmesi hedefiyle çalıştıklarını belirten Şahin, Nilüfer Spor Salonu’nda savunma sporlarının yanı sıra ferdi branşlar için yer tahsis edeceklerini kaydetti.

Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Aktoka ise bugüne kadar sürdürülen başarılı işbirliğinin artırılarak devam edeceğini söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.