Nilüfer Eğitim Kurumları Boyama Şenliği Devam Ediyor

Nilüfer Eğitim Kurumları Boyama Şenliği Devam Ediyor

Nilüfer Eğitim Kurumları Boyama Şenliği kapsamında 5 -6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen resim yarışmasının ilk ödülleri, Nilüfer Bademli Koleji’nde sahiplerini buldu.

Nilüfer Eğitim Kurumları Boyama Şenliği kapsamında 5 -6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen resim yarışmasının ilk ödülleri, Nilüfer Bademli Koleji’nde sahiplerini buldu.

    Bademli Koleji’nde gerçekleştirilen boyama şenliği ödül töreninde dereceye giren minik ressamlar, balon şov gösterisi ile eğlenerek hoşça vakit geçirdi. Bursa ve ilçelerine yönelik olarak 5 -6 yaş grubu tüm anaokullarını kapsayan boyama şenliği resim yarışmasında, 4 -30 arası dereceye giren öğrenciler mansiyon ödülleri kazandı. Birinci olan öğrenci akülü araba, altın madalya; 2. olan öğrenci bisiklet, altın madalya; 3. olan öğrenci ise digital fotoğraf makinesi ve altın madalya ile ödüllendirildi. İlk 3’e giren öğrencilerin öğretmenlerine tablet bilgisayar, okullarına da lazer yazıcı armağan edildi. Resim yarışmasında birinciliği Atatürk İlkokulu’ndan Rabia Şimşek alırken, ikinciliği Güzelyalı Anaokulu’ndan Miray Elif Karadağ, üçüncülüğü ise İbrahim Öktem İlkokulu’ndan Eymen Ünal kazandı.

    Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, kurum olarak kuruldukları günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ile eğitime destek verdiklerini ve bu kapsamda da Bursa’daki tüm anaokullarına yönelik boyama şenliği organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.

    Dilitatlı, boyama şenliği organizasyonu ile 5- 6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerinin hayal güçlerinin gelişmesini sağlamanın yanında çocukların kendilerini ifade edebilme becerilerini geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek "Minik yavrularımızın sanatsal gelişimlerine katkıda bulunarak, resmin önemini eğitimci ve öğrencilere hissettirerek kurumlar arası kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren sanata yönlendirilerek gelecekte başarılı ressamlar olmalarını temenni ediyoruz. Verdiğimiz ödüllerle de bunu pekiştirerek sanata teşvikte bulunuyoruz. Bence bugün burada geleceğin ressamlarını ödüllendirdik.” diye konuştu.

    İlk aşaması Bademli Koleji’nde gerçekleştirilen Nilüfer Eğitim Kurumları Boyama Şenliği, önümüzdeki günlerde İlkbahar Koleji, Yıldırım Koleji ve Safvet Koleji’nde gerçekleştirilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.