Nikah Şekerleri 2016 Yeni Sezon Modelleri

Nikah Şekerleri 2016 Yeni Sezon Modelleri

Nikah şekeri denince akla derhal klasik şekerlemeler geliyor. Son yıllarda değişen her şey gibi nikah şekerleri de değişti.

Nikah şekeri denince akla derhal klasik şekerlemeler geliyor. Son yıllarda değişen her şey gibi nikah şekerleri de değişti. Artık bilindik modellere veda ettik ve olabilecek en orijinal modellere geçiş yaptık. Her sezon farklı bir nikah şekeri teması karşımıza çıkıyor. İnsanlar her sene farklı bir şekerleme modeline meylediyor. Her sene farklı bir süsleme şekli geliştiriliyor. Takip etmek zorlaşıyor. Özellikle evlenme kararı alanlar için nikah şekeri farklı bir ihtiyaç. Kimsede olmayan, daha önce görülmemiş özel nikah şekerleri talep ediliyor.

Hangi nikah şekercisine giderseniz gidin klasik badem şekerleri karşılayacak sizi. Maliyeti düşük, süslemesi az, özel olmayan badem şekerli yerine her sezon değişen, daha şık ve daha özel modeller istemez misiniz?

Allah Yazılı Metalize Ayetli Nikah Şekeri - BMNAY001   Gondol Nikah Şekeri Modeli - BMN134

Bu modeller her nikah şekeri satıcısında bulunmuyor. Bunlar özel yapıldığı için daha çok özel firmalarda bulunması mümkün olan türden nikah şekerleridir. Büyük gün gelip çattığı zaman belli başlı yerlere gidip nikah şekerleri bakmak yerine internetten bir ön araştırma yapabilirsiniz. En favori nikah şekerleri hangileri, en çok tercih edilen nikah şekeri modelleri nasıl oluyor, bu sezon hangi nikah şekeri modeli revaçta bunları takip edebilirsiniz. Aksi takdirde badem şekerinin dışına çıkamazsınız ve nikah şekerleriniz klasik nikah şekerlerinin dışına çıkmaz.

2016 sezonu nikah şekerleri genelde daha yaratıcı fikirlerden geliyor. Gelin damat biblolu süslemeler, alyanslı tasarımlar, çerçevelikli, magnetli tasarımlar, özel kutuların içerisinde sunulan badem şekerleri gibi göz alıcı ve şık modeller karşılıyor bizi. Fakat nikah şekeri denince akla ilk olarak gelen ise evlenen çiftin karakterini yansıtacak türden modeller oluyor. Gelin ve damat neyi seviyorsa, ortak olarak hangi zevkleri daha uygunsa nikah şekerleri o modellerden üretilmeli. Günlük hayatta daha fazla kullanılacak, daha kullanıma elverişli, insanların işine yarayabilecek, şekeri yenilip çöpe atılmayacak nikah şekerleri moda olmuş durumda.

Beyaz Kalp Çerçeve Nikah Şekeri Lavanta Kesesi - BMN003  Ahşap Notluk Gelin Damat Nikah Şekeri - BMNA005

Sizde nikah şekeri satın alırken sezonu takip edebilmek adına mutlaka internetten bir ön araştırma yapmalısınız. O kadar çok farklı model var ki, aralarından seçim yapmak günlerinizi bile alabilir. Sizde güvenilir alışveriş istiyorsanız nikah şekerlerinde marka isim Benim Marifetlerim web sitesini ziyaret edin 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.