Niğde Belediyepor Lider Zonguldak Kömürspor'u Devirdi.

Niğde Belediyepor Lider Zonguldak Kömürspor'u Devirdi.

TFF 3. Lig 1 Grup maçında Niğde Belediyespor - Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Maça Niğdeliler büyük ilgi gösterirken stat tamamen doldu.Maça Niğde Belediyespor hızlı başlasa da Zonguldak Kömürspor maçı dengelemeyi başardı...

TFF 3. Lig 1 Grup maçında Niğde Belediyespor - Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Maça Niğdeliler büyük ilgi gösterirken stat tamamen doldu.

Maça Niğde Belediyespor hızlı başlasa da Zonguldak Kömürspor maçı dengelemeyi başardı ve ilk yarı ortada geçen bir maç oldu. İkinci yarı ise Niğde Belediyespor maçta üstünlügünü kurdu. İkinci yarının başlarında atakları ile Zonguldak Kömürspor'u adeta ablukaya alan Niğde Belediyespor maçın 90 dakikasında Oğuz Kaan Telci'nin ayağından bulduğu gol ile maçı 1-0 kazanan ekip oldu.

Maçtan önce Zonguldak Kömürspor taraftarlarını karşılayan Niğdeliler Taraftar Derneği, 'Niğde'ye hoş geldiniz' diyerek rakip taraftarlara çiçek verdiler. Maç öncesi her iki takımı da tribünlere çağıran taraftarlar tam bir fair play örneği sergilediler, futbolun dostluk ve barış olduğunu gösterdiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.