Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda Yemin Töreni Yapıldı

Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda Yemin Töreni Yapıldı

Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bir yılını dolduran ve asaleti tasdik olan memurlar, yapılan törenle görevlerine bağlılık yemini etti. Kurumun sosyal tesislerinde gerçekleştirilen törene; Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adli...

Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bir yılını dolduran ve asaleti tasdik olan memurlar, yapılan törenle görevlerine bağlılık yemini etti.

Kurumun sosyal tesislerinde gerçekleştirilen törene; Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Uğurlu, cezaevi savcısı Ali Osman Şen, savcı ve hakimler, kurum müdürü Ramazan Fidanoğlu, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Necati Karacık, kurum müdür yardımcıları, idare memurları ve kurum çalışanları katıldı.

Günün anlam ve önemine binaen saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile devam edilen programda sırasıyla kurum müdürü Ramazan Fidanoğlu, asaleti tasdik olunan personele görevlerinde başarılar diledi. Adalet Komisyon'unda görevli tetkik hakim Şermin Günal ise konuşmasında, kurumda asaleti tasdik olunan bayan infaz koruma memurlarını görmekten onur duyduğunu belirtti. Böylesi görevlerde bayanların da olmasının önemli olduğunu söyleyen Günal, memuriyete atanan personellere başarılar diledi.

Törene, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’nin konuşmasıyla devam edildi. Tekne, "Devletimize mensup, onun hizmetini görmek şerefine nail olan bu fırsatı kendisine verilen insanlar olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Bundan sonraki yaşamınızda doğruluktan dürüstlükten ayrılmayacak memurlar olmanızı ve başarılı olmanızı temenni ediyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.