Nicotine 21 sigara bırakma suyu

Nicotine 21 sigara bırakma suyu

Nicotine 21 sigara bırakma suyu

 

Sigara fiyatlarının artması ile birlikte birçok kişinin canı yanmış durumda. Periyodik olarak 6 ayda bir artış gösteren sigara fiyatları ile birlik insanların cepleri boşalıyor asıl önemlisi de sigara kullananların sağlıkları bozuluyor. Sigaranın zararlarını yıllardır televizyon, gazete ve dergilerden gördünüz okudunuz. Sigaranın zararları ile ilgili kamu spotları dahi televizyonlarda döndürüldü. Fakat sigara kullanan insanlar bu bağımlılıklarından nasıl kurtulabileceklerini bir türlü bilememektedirler.

Ülkemizde sigara bağımlıları için özel olarak geliştirilmiş olan isimli sigara bırakma suyu ile hap, toz, sigara bırakma sakızları, nikotin bantları kullanmadan her an yanınızda taşıyabileceğiniz sigara bırakma suyunu kullanarak sizlerde sigarayı bırakabileceksiniz. Sigara bırakma suyu piyasa fiyatı olarak 179 TL gibi bir fiyat ile satılmakta olan bir üründür. Çok sigara tüketenlerin 1 haftalık sigara parasına orta düzey sigara tüketenlerin ise 2 haftalık sigara parasına, nicotine 21 sigara bırakma suyuna sahip olabilecekler.

vücudunuzun istediği nikotin ihtiyacını karşılar ve bu sayede de sigara içme ihtiyacınızı ortadan kaldırır. 21 günlük bir paket olan nicotine 21 ile 21 gün içerisinde sigarayı bırakacaksınız. Yapılan testler ve araştırmalar neticesinde öğrenilmiştir ki sigara ile almış olduğunuz nikotinin vücuttan tamamen atılabilmesi için gerekli olan süre 21 gündür. 21 gün boyunca sigara içmediğiniz ve düşük dozlarda nikotin aldığınız taktirde nikotine olan bağımlılığınız ortadan kalkıyor ve çok kolay bir şekilde sigaraya veda ediyorsunuz. Sigara bırakma suyunu kullanarak 21 günlük sürede sizlerde ağzınıza sigara sürmeden sigaraya elveda diyebilir ve daha sağlıklı, daha mutlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Sigara içmeyince mutsuz ve sinirli olduğunuzu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Sigara içme suyu sayesinde sigarayı bıraktığınız zaman eskisinden daha mutlu ve sakin bir birey olabilirsiniz. sayfasını ziyaret ederek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum