Ng Kütahya Seramik, Milli Takım'a Sponsor Oldu

Ng Kütahya Seramik, Milli Takım'a Sponsor Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ile NG Kütahya Seramik arasında Milli Takımlar için 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzalandı. NG Kütahya Seramik'in yıllık 5 milyon TL ile sponsor olduğu belirtildi.Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve...

Türkiye Futbol Federasyonu ile NG Kütahya Seramik arasında Milli Takımlar için 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzalandı. NG Kütahya Seramik'in yıllık 5 milyon TL ile sponsor olduğu belirtildi.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşma törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım futbolcuları ve NK Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral katıldı.

Sponsorluk anlaşmasında bir konuşma gerçekleştiren TFF Başkanı Yıldırım Demirören, çok güzel bir işbirliğine imza attıklarını belirterek, ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"Bu sponsorluk anlaşmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Çok önemli projelere imza atmaya devam edeceğiz. Genç yetenekleri keşfetmek için Türk futbolundaki kaos ortamını düzeltmek için kolları sıvadık. Futbolumuzu şiddet arındırmak çalışmalar yapıyoruz. Statlarımızda kötü tezahüratlar azaldı biz bunu tamamen bitirmek istiyoruz. Ben bütün firmaların takımlarımıza sponsor olmalarını istiyorum. Pekçok kulübün sponsor bulamadığı bir dönemde bu kadar güçlü sponsor desteğinin olması kulüpler içinde sponsorluk anlaşmasının yolunu açacaktır."

Başkan Demirören, yıllık anlaşmanın 5 milyon TL olduğunu da kaydetti.

NK Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da şirketi adına çok önemli bir imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Güral, "Milli Takımımıza destek olmak büyük onur. Sizin başarılarınızla ağlamak istiyoruz. Biz sizlerin başarılı olacağına çok inanıyoruz. Bizler inandık sizlerde inanın. İzlanda maçı ile başlayacağınız yolda sizlerin her zaman yanında olacağız." dedi.

Sponsorluk anlaşmasının bitiminde A Milli Takım sporcuları Kütahya Seramik platformunun önüde basın mensuplarına poz verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.