Yeni yapılanmanın bilgisi verildi

Yeni yapılanmanın bilgisi verildi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu faaliyetleri kapsamında Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Bilgilendirme ve Birliğin...

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu faaliyetleri kapsamında Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından “Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Bilgilendirme ve Birliğin İşleyişi” konulu toplantı düzenlendi. Konya Ticaret Odası'nın konferans salonunda yapılan toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Saltuk Demir ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu ile çok sayıda sağlık personeli katıldı. Toplantıda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, “Bugün Konyamız açısından tarihi bir gün yaşıyoruz. Konya sağlığının önceki ve şimdiki idarecileri hep bir arada. Sağlık Bakanlığı’nın yeni yapılanma süreci içerisinde görev alamamış olan arkadaşlarımızla uzun süre birlikte çalıştık. Görevden alınan ve yeni göreve gelen arkadaşarımızla ak bir sayfa açılsın ve beraber çalışılsın” diye konuştu. 'Mesai tamamlamak' dar çerçevesinden memurların çıkması gerektiğini vurgulayan Dr. Hasan Küçükkendirci, “Mezarlıklar hep kendini vazgeçilmez zanneden insanlarla doludur. Odalarınıza hapsolmayın. Hastanelerinizi karış karış gezin. Deposunda kullanılmayan malzemeden haberi olmayan ve istem yapan idareci maalesef bu yarışı baştan kaybetmiş demektir” dedi.
İl Sağlık Müdürlüğü'nün, Bakanlığın temsilcisi olarak çalışanlarla beraber olacaklarını belirten Dr. Hasan Küçükkendirci, “Bilindiği gibi 663 sayılı kanun bize, bağlı kuruluşların il teşkilatının koordinasyonunu yapma ve uyumlu çalışmasını gözetme görevini vermektedir. Bakanlığımızın bağlı kuruluşları, Kamu Hastaneler Birlik Genel Sekreterliği ile Halk Sağlığı Müdürlüğü'dür. Bu koordinasyon ve denetim görevinde çalışma usullerinde, hep birlikte, Türkiye'de başarı hikayesini göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Ayrıca toplantıda, Kamu Hastaneler Birliğinin oluşumunda önceki dönemde görev alan personellere plaket verildi.
KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.