Enderun öğrencileri kaplıcada stres attı

Enderun öğrencileri kaplıcada stres attı

Enderun Eğitim Vakfı Konya Şubesince hafta sonu üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitim ve eğlence programı Ilgın İpek Palas Termal otelde yapıldı.

Yıl içerisinde Enderun Eğitim Vakfı eğitim seminerlerine devam eden çeşitli bölümlerde okuyan üniversite  öğrencilerine Ilgın İpek Palas Termal otelde iki günlük eğitim ve  eğlence programı düzenlendi. Katılan öğrencilerle birlikte Ilgın ilçesinin tarihi yerleri gezildikten sonra Ilgınlılar tarafından öğrenciler misafir edildi. Programda, farlı konuşmacıların yaptıkları sunumlar katılımcıların büyük ilgisini çekti. Seminer programların ardından  Ilgın kaplıcalarının doyasıya keyfini yaşayan öğrenciler buhar odaları ve saunalarda streslerini attı.
Programın son gününde ki oturumda istek ve temenniler alındı. Öğrencilerin büyük memnuniyet  duydukları programın sonunda bu tür programların muhabbete vesile olduğu hem dinlenmeye fırsat bulunduğu hem de beyin fırtınası oluşturularak ufuklarının genişlediğini vurgulandı. Vakıf sorumlusu Abdurrahim Arslan da kaliteli nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla bu tür programların düzenlendiğini söyledi. Program Kale Balık Tesislerinde öğrencilere  alabalık ikramından ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.