Yiğit’ten Akıllı Akü: Prestige

Yiğit’ten Akıllı Akü: Prestige

Yiğit Akü A.Ş ileri teknoloji üretimleri ve Ar-Ge çalışmalarının sonucunda Akıllı Akü Prestige’i üreterek akü teknolojisinde ulaştığı noktanın ne derece ileri olduğunu gösterdi.

2009 yılında sektörde ilk defa YİĞİT Akü kanalıyla, Türkiye dahil tüm Avrupa’da üretimi başlayan “akıllı akü” serisiyle “mikro çip” akü ile birleşmiş ve akü hem enerji kaynağı hem de test cihazı olarak aracı da kontrol eder hale geldi. Bu üründeki ARGE süreci ile ayrıca ISO tarafından ödüle layık görülen YİĞİT AKÜ şimdi, akıllı akülerini bir adım daha ileriye taşıyor. Akıllı akü serisinde “YİĞİT AKÜ -PRESTIGE” ile dünya çapında bir yeniliğe daha marka ve ülke olarak öncülük ediyor.
Yiğit Akü Malzemeleri A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Mustafa Kızılırmak, yaptığı özel açıklamasında “Prestige,   Yiğit Akü’nün “Kablosuz Veri Aktarımı Teknolojisi”ni otomotiv sanayine, kurşun asit stater akülere uygulandığı dünyanın ilk  aküsüdür.” dedi.
Kızılırmak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yiğit Akü -Prestıge” Araç ve Akünün bir bütün olarak takip ve kayıt edildiği, kurşun asit stater akülerde Dünyanın İlk  “Hafızalı Aküsü” dür. Hafızasındaki bilgileri “yeni nesil kablosuz veri iletişimi yoluyla haberleşme kabiliyeti” sayesinde transfer ederek, Elektronik Posta ve SMS sistemi ile Bilgi Merkezi’ne ulaştıran Dünyanın İlk Ve Tek Akıllı Aküsü’dür.
Akü teknolojisini farklı bir seviyeye taşıyan Yiğit Akü, Prestige serisi akülerinde gerek arıza durumlarını, gerekse garanti işlemlerini elektronik olarak kaydederek müşteri memnuniyetini güvence altına almayı hedefliyor. Kaydedilen bu bilgiler Yiğit Akü Ar-Ge merkezinde toplanarak işleniyor ve elde edilen istatistiki veriler ile firmanın akü teknolojisindeki öncü konumunun daha da pekiştirilmesi hedefleniyor.
Teknolojik yenilikleri her yıl yeni bir akü serisi ile pazara sunan Yiğit Akü, sektörde hedeflediği lider konuma ulaşma yolunda emin adımlarla ilerleyişine devam ediyor.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.