Duraydalılar, estetik yaşam mekanları inşa ediyor

Duraydalılar, estetik yaşam mekanları inşa ediyor

Duraydalılar Group bünyesinde bulunan Duraydalılar İnşaat-Yapı üretim, 6 yıldır inşaat sektöründe faaliyet göstererek ilk günden itibaren kaliteden ve estetikten ödün vermeden onlarca projeye imza attı.

 İlk dönemler özellikle Konya’nın Meram gibi en nadide semtlerinde örnek villalar üreten firma, müşterilerine kaliteli ve estetik yasam mekânlarını sunuyor. Ahmet Özcan Caddesi’nde Duraydalılar Sitesi, 18 dairelik, Hazel Sitesi, 24 dairelik ve Karaman yolunda ise 2 adet işyeri ve 6 dairelik konut üreterek, site şeklinde konut yapımına başlamıştır. Firma, halihazırda Konya’nın gelişmekte olan bölgesi Fetih Caddesi’nde ise karşılıklı alınan parseller ile o bölgede 300 daire civarında konut inşa edecek. Duraydalılar, en güzel mimari projeleri uygulayarak bölgeye farklı ve kaliteli yaşam mekânları oluşturmaya devam ediyor. Yakut- Elmas Siteleri yaklaşık 22 daire ve 2 dükkândan oluşmakta olup, inşaatlar tamamlanma aşamasında. Firmadan verilen bilgide, “Yakut-Elmas sitesinde daire satışları tamamlanmış olup, bize güvenen ve yoğun ilgi gösteren dost ve müşterilerimize bu arada teşekkürü bir borç biliriz. Yine O bölgede temeli atılan, 32 dairelik İnci Sitesi, Proje aşamasında olan 30 dairelik Pırlanta Sitesi ve 30 dairelik Platin sitesi tamamlandığında o cadde Duraydalılar imzasını taşıyan kaliteli, farklı mimari tarzları ile bölgenin en güzel ve farklı yapıları olma özelliğini taşıyacak” denildi.
Duraydalılar Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Küçükbala, dairelerde uygulanan argonomik detaylar ise; kaliteden ödün vermeden, kaliteli işçilik, 1. sınıf malzeme kullanılmakta, kalorifer sistemi yeraltı olup, tüm dairelerin odaları kaliteli duvar kâğıt üstü boya ve 1. sınıf laminant parke döşemesi ve oda rengi ve pencereye uygun perde ile teslim edilmektedir. Banyolarda ise banyo dolabı ve Jakuzi bulunmaktadır. Mutfakta 1. sınıf mutfak dolapları Ankastre ürün (set üstü ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi ve buzdolabı) olarak teslim edilmektedir” diye konuştu. “Misyonumuz kazanmak değil en güzelini üretmektir” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Küçükbala şunları söyledi: “Yaptığımız tüm işlerin hep arkasında olduk. Firmamız, kalite güven ve estetiğin buluştuğu tek adres olmuştur. İnanıyoruz ki bu anlayışımız bizi kısa zamanda sektörde en yukarıya taşıyacaktır. Kalite ayrıntıda saklıdır. Biz ise hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyoruz. Bugünü değil yarınlarınızı tasarlıyoruz.” Küçükbala, inşaatlar hakkındaki gelişmelerin www.duraydalilar.com’dan takip edilebileceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.