Başbakan'ın konuşması / canlı izle

Başbakan'ın konuşması / canlı izle

Başbakan Erdoğan yurda döndü. Havaalanından direk Meclis'e geçen Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısında konuşacak ve İsrail'in saldırısı ile ilgili ulusa ve uluslararası camiaya yönelik önemli açıklamalar yapacak.

Başbakan Erdoğan, Şili'den yurda döndü. Havaalanından direk Meclis'e geçen Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grubu toplantısında konuşacak.

Erdoğan, İsrail'in sivillere yönelik dünyayı ayağa kaldıran saldırısı ile ilgili ulusa ve uluslararası camiaya yönelik önemli açıklamalar yapacak.
Erdoğan'ın konuşmasını İran'ın Ankara büyükleçisi de salonda izleyenler arasında...
AYNI ANDA ÇEVRİLECEK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısındaki konuşması anında İngilizce ve Arapça'ya çevrilecek.  Erdoğan'ın grup konuşmasının İngilizce ve Arapça'ya çevrilmesi için grup toplantısı salonuna iki adet kabin kuruldu. Erdoğan'ın konuşmasını çok sayıda yabancı basın mensubunun da takip etmesi bekleniyor.


AK PARTİ GRUP TOPLANTISI GECİKMELİ YAPILACAK

AK Parti TBMM Grup Toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantıları dolayısıyla gecikmeli olarak başlayacak.
Grup toplantısına hazırlanan divanın yerini almasından sonra, Grup Başkanvekili Suat Kılıç milletvekillerine TBMM Genel Kurulunun çalışma saatleri ve gündemine ilişkin bilgiler verildi. AK Parti Grubunun saat 13.00'de başlaması bekleniyor.
Bu arada, grup salonuna yabancı televizyonlara hizmet için iki çeviri kabini kuruldu. Başbakan Erdoğan'ın grup konuşması İngilizce ve Arapça'ya çevrilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.