NEÜ'de ulaşım sorunu çözülecek

NEÜ'de ulaşım sorunu çözülecek

Necmettin Erbakan Üniversitesi, gazetemizin "Köyceğiz'de ulaşım çilesi" haberi üzerine twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi, gazetemizin "Köyceğiz'de ulaşım çilesi" haberi üzerine twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, bahse konu olan yolda asfalt çalışmalarının yapılmasının ardından toplu ulaşım araçlarının kampüs alanına çıkacağı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Meram Belediyesi ile yapılan görüşmelerin ardından önceden planlanan sıcak asfalt çalışmalarının Pazartesi günü başlaması kararı alınmıştır. Büyükşehir Belediyesi sıcak asfaltın tamamlanmasının ardından planlandığı gibi toplu ulaşım araçlarının kampüs alanına çıkmasını kararlaştırmıştır. Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi sıcak asfaltın ardından kampüs girişinde kapalı otobüs durağı da yerleştirmeyi planlamıştır. Köyceğiz Kampüsü yolunun planlandığı şekilde aydınlatılması için MEDAŞ ile yapılan görüşmeler hızlanlandırılmış ve son aşamaya gelinmiştir."

Geçtiğimiz günlerde NEÜ öğrencileri, Köyceğiz Kampüsü'nde otobüslerin fakültelere uzak bir noktada bırakması nedeni ile seslerini duyurmak için twitter üzerinden bir kampanya düzenlemiş ve bu kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.