NEÜ Ereğli'de Adalet Meslek Yüksekokulu açacak

NEÜ Ereğli'de Adalet Meslek Yüksekokulu açacak

Eski bakanlardan Ali Talip Özdemir tarafından yaptırılacak Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatının protokolü imzalandı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, protokol töreninde yaptığı konuşmada, Adalet Meslek Yüksekokulu'nun ilçelerine artı değer katacağını belirtti.

Özgüven, "Hayırsever hemşehrimiz Ali Talip Özdemir, annesi merhum Fikriye hanımefendi adına Adalet Meslek Yüksekokulu binamızı yaptıracak. Bu anlamda sayın Özdemir ve üniversitemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza atmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, eğitim kurumlarına yapılan yatırımların önemini anlattı.

Böyle bir yüksekokulun yapılmasının üniversitenin eğitim kalitesini direkt etkileyeceğini vurgulayan Şeker, yükseköğretimde, kurumların kendi binalarında eğitim vermesinin kurumsallaşma adına önemli olduğuna dikkat çekti.

Daha sonra NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve hayırsever adına İbrahim Erden, Ereğli'ye yapılacak Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatının protokolünü imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.