Nejdet Erben Hakk’a yürüdü

Nejdet Erben Hakk’a yürüdü

Konya'nın sevilen spor adamlarından Nejdet Erben son yolculuğuna uğurlandı.

Konya'nın sevilen spor adamlarından Nejdet Erben son yolculuğuna uğurlandı. Erben Parsana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazedeki müthiş kalabalık Nejdet Erben’in sevilen bir spor adamı olduğunu bir kez daha ortaya koydu    

Konya'nın sevilen spor adamlarından Nejdet Erben son yolculuğuna uğurlandı. Konyaspor’da en uzun yöneticilik yapan isim olarak bilinen, Konya ASKF Konfederasyon delegesi ve Atiker Konyaspor Altyapı Koordinatörü Cihan Önal’ın kayın pederi olan Necdet Erben’in cenazesi dün öğle namazına müteakip Parsana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi. Spor, siyaset, sanayici, 7'den 77'ye herkesimin ve herkesin sevdiği Necdet Erben'in cenazesi muhteşem bir kalabalık eşliğinde dualarla ebedi istirgahına defnedildi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'dan, amatör küme kulüplerinin malzemecilerine kadar yüzlerce insanın katıldığı cenaze töreninde, Necdet Erben ailesinin üzüntüsü yürekleri dağladı. Yıllarca yöneticilik yapmasına rağmen, üyelikten atılan Necdet Erben'in Konyaspor bayrağına sarılı tabutu dikkatlerden kaçmadı. Merhaba Gazetesi olarak, Konya ve Türk sporuna büyük hizmetlerde bulunan Necdet Erben'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.  

KONYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Atiker Konyaspor Kulübü, eski yöneticilerden Necdet Erben’in vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı
Konyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Konyaspor’umuzda uzun yıllar yöneticilik yapan, özellikle alt yapıyla ilgili projelerde kulübümüze büyük katkılar sağlayan, şehrimizin sevilen spor adamlarından Necdet Erben’in vefatını büyük bir teessür içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, Erben ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz”

TSYD’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konyaspor ve Konya sporuna büyük katkılar sağlayan ve önceki gün hayatını kaybeden Necdet Erben için TSYD bir başsağlığı yayınladı. TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Recep Çınar ve TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ortak yayınladıkları başsağlığı mesajında şu görüşlere yer verildi:

"Bir dönem Konyaspor'da da yönetici olarak görev yapan spor ve sporcu dostu olan Necdet Erben'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her zaman sporun içinde olan ve gönlü Konyaspor için atan Necdet abimize Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve spor camiasına başsağlığı dileriz."

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum