Nazlıaka: Oturduğum Sitede Kuyu Suyu Kullanıldığını Bilmiyordum

Nazlıaka: Oturduğum Sitede Kuyu Suyu Kullanıldığını Bilmiyordum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka evinde kullandığı suyun kuyu suyu çıkması üzerine basın açıklaması yaptı.     Nazlıaka, "Burası yaklaşık 40 yıl önce yapılmış olan site. Bu site zamanında...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka evinde kullandığı suyun kuyu suyu çıkması üzerine basın açıklaması yaptı.

    Nazlıaka, "Burası yaklaşık 40 yıl önce yapılmış olan site. Bu site zamanında kuyu suyu kullanmaya başlamış, bu düzen böyle gelmiş, böyle gitmiş. Biz de daha sonra buradan ev aldık. Bugüne kadar kuyu suyu kullanıldığını dahi bilmiyordum. Benim böyle şeylerle uğraşmaya zamanım yok." dedi.

    Yaşadığı evinin önünde basın açıklaması yapan Nazlıaka, "Burası yaklaşık 40 yıl önce yapılmış olan site. Bu site zamanında kuyu suyu kullanmaya başlamış, bu düzen böyle gelmiş, böyle gitmiş. Biz de daha sonra buradan ev aldık. Bugüne kadar kuyu suyu kullanıldığını dahi bilmiyordum. Benim böyle şeylerle uğraşmaya zamanım yok. Dolayısıyla bu konuyla hiç ilgilenmedim. Bugüne kadar site toplantısına katılmadım. Benim de bu vesileyle buradaki olaydan haberim oldu. Site yönetimi bu düzeni devam ettirmiş. Biz evi tadilat yaptırdıktan sonra burada oturmaya başladık." diye konuştu.

    "NEDEN GÖKÇEK’İN ADAMLARI MAHALLEDEN AYRILMAZ HALE GELDİLER?"

    CHP'li Nazlıaka, açıklamasını, "Neden Melih Gökçek’in adamları bu mahalleden ayrılmaz hale geldiler? Bunun tek bir sebebi vardır. Benim Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin su problemine dikkat çekmiş olmam. Gökçek’in tek amacı vardır. Kendince beni yıldırmaya, caydırmaya çalışıyor. Ey Gökçek seni beni yıldıramazsın. Sen beni korkutamazsın. Sen beni caydıramazsın. Senden korkan senin gibi olsun. Gökçek’ten asla hesap sormaktan vazgeçmeyeceğim. Gökçek bir kent suçlusudur. Ben ne yapmışım hırsızlık mı yapmışım? İhaleye fesat mı karıştırmışım? Kentin kamusal arazilerini ranta mı açmışım? Bu şehrin itibarlı bir takımını batırıp ikinci lige kadar mı düşürmüşüm? Şehirde yaşayanların ulaşımdaki fırsat eşitliğini mi gasp etmişim? Bu şehirle ilgili olarak tek suçlu Melih Gökçek’tir." ifadeleriyle sürdürdü.

    "NEDEN KORKUYORSUN?"

    Geçen hafta yaptığı basın toplantısında yaklaşık 3 aydır Ankara’ya Kızılırmak’ın suyunu verdiğini söyleyen Nazlıaka, "Sonra dün akşam 6 aydır Ankaralılara Kızılırmak suyunu verdiğini itiraf etti. Ey Gökçek sen neden korkuyorsun?" diye konuştu.

    "ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNE YÖNELİK İHLAL"

    Nazlıaka, bugün burada yapılanın apaçık özel hayatın gizliliğine yönelik olarak bir ihlal olduğunu belirterek "Kendisi dün kendi televizyonundan basın mensuplarını benim evimin önüne davet etmiştir. Ama bu Gökçek’in yaptığı bir şeydir. Bugün bana yaptığı resmen bel altından vurmaya çalışmaktır. Ama bunu asla ve asla başaramayacaktır." şeklinde konuştu.

    CHP Milletvekili, düşük su faturasının gelmesiyle ilgili, "Faturalarla eşim ilgileniyor.bu konuda hiçbir fikrim yok. Biz eğer bununla ilgili olarak ödeyeceğimiz bir ceza varsa tabi ki bu cezayı öderiz. Biz cezayı ödemekten kaçınmıyoruz. Bizim özel görüntülerimizi paylaşarak da insaniyet dışı bir davranış içerisinde." dedi. Nazlıaka, "Sizi ve ailenizi rahatsız eden kuyu suyu sorusuna ilişkin ise, ”Apartman görevlisi arkadaşımızla konuştum. O da zaten elimizde bazı gazeteci arkadaşların da çektiği görüntüler var. yani hem klor hem de tuz konulduğunu söyledi. Bununla ilgili olarak ASKİ zaten inceleme yapacaktır. Burada aslolan Gökçek’in buraya sizleri toplayarak benim özel alanıma yönlendirerek adeta beni caydırmaya çalışmasıdır. Gökçek ile ilgili kirli çamaşırları ortaya dökmeye devam edeceğim." cevabını verdi.

    Gökçek’in canlı yayın teklifiyle ilgili de "Önce kendisi benim ona sorduğum sorulara cevap versin ondan sonra bu konuyu değerlendirmeye alacağız. Davul da onun elinde tokmak da. ASKİ raporlarıyla olaya resmiyet kazandırmaya çalışıyor. Sonuçta kendi kurumu hazırlıyor. O yüzden Gökçek’in verdiği bilgilere inanmıyoruz. Halk ona inanmadığı için Ankara’nın yüzde 70’inden fazlası damacana suyu kullanıyor." düşüncesini paylaştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.