Nazilli Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeni Mahalle 245 sokakta yol genişletme çalışmalarına başladı.Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şehit Ali Çelik Parkının kuzey kısmında yer alan 245 sokak...

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeni Mahalle 245 sokakta yol genişletme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şehit Ali Çelik Parkının kuzey kısmında yer alan 245 sokakta yol genişletme çalışmalarına başladı. Yeni Mahalle 245 sokakta yaşayan vatandaşların Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a sokağın oldukça dar olduğunu bu nedenle sokakta trafik akışında sıkıntılar yaşadığını söylemeleri üzerine Belediye Başkanı Haluk Alıcık Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vererek yol genişletme çalışmalarını başlattı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü dört metre olan 245 sokağın genişliğini sekiz metreye kadar çıkartmak için çalışmalara başladı. Genişletme çalışmaları çerçevesinde parkın kuzey kısmındaki duvar yıkılarak Şehit Ali Çelik Parkı kuzey kısmından daraltıldı. Yol Genişletme çalışmaları kapsamında yola dahil olacağı için yıkılacak olan parkın eski tuvalet ve kafeteryasının yerine daralan park içerisine günümüz şartlarına uygun tuvalet ve modern bir kafeterya yapımına başlandı. Tuvalet ve kafeterya inşaatlarının bitirilmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eski tuvalet ve Kafeterya binalarının yıkımını gerçekleştirerek Yeni Mahalle 245 sokağın yol açma çalışmalarını tamamlayacak.

Yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur’dan bilgiler aldı. Başkan Alıcık yapılan yol genişletme çalışması sonrası mahalle sakinlerinin rahat edeceğini söyledi Alıcık Şehit Ali Çetin Parkının ise yapılacak yeni düzenlemelerle eskisinden daha güzel olacağını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.