Nalçacılılar'dan Başakşehir çıkarması

Nalçacılılar'dan Başakşehir çıkarması

Atiker Konyaspor taraftarı yeni bir organizasyona hazırlanıyor.

Atiker Konyaspor taraftarı yeni bir organizasyona hazırlanıyor.  Yeşil-beyazlı taraftarlar 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynanacak Başakşehir maçında takımını yalnız bırakmayacak. Nalçacılılar Grubu Başakşehir deplasmanı için organizasyon düzenliyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Konyaspor taraftarı için ayrılan bölümün büyük bir kısmı doldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar maça 3 gün kalmasına rağmen 130 tane bilet satın aldı. Bilet sayısının maç saatine kadar 500'ü aşması bekleniyor

NALÇACILILARDAN YAZILI AÇIKLAMA

Nalçacılılar Taraftar Grubu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "16 Ekim Pazar günü saat 13:30’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak olan Medipol Başakşehir – Atiker Konyaspor’umuz karşılaşması için deplasman organizasyonu düzenlenmektedir. Hareket Tarihi: 15 Ekim Cumartesi: Saat: 24:00 Yer: Kule Site Önü. Gidiş-Dönüş ücretsiz olup maç biletini (20 TL) passolig kartlarına tanımlattırılması gerekmektedir. Biletleri Misafir Güney Üst A tribününden alıyoruz.”

BİLET FİYAT 20 TL

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir- Atiker Konyaspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Karşılaşmada deplasman tribünü için bilet fiyatı 20 TL belirlendi. Ev sahibi takımın taraftarları için bilet fiyatı ise 15 TL olarak belirlendi. Taraftarlar passo.com'dan biletlerini yükletebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.