Naksan Plastik, 5 Kıtada 140 Ülkeye İhracat Yapıyor

Naksan Plastik, 5 Kıtada 140 Ülkeye İhracat Yapıyor

Sektörde kalite, kapasite ve ürün çeşitliliği denince ilk akla gelen firmaların başında geldiklerini dile getiren Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, 5 kıtada 140’ın üzerinde ülkeye ihracat yapan bir firma olduklarını...

Sektörde kalite, kapasite ve ürün çeşitliliği denince ilk akla gelen firmaların başında geldiklerini dile getiren Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, 5 kıtada 140’ın üzerinde ülkeye ihracat yapan bir firma olduklarını ifade etti.

Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik, 20. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’na damgasını vurdu. Ambalaj sektörüne öncülük eden Naksan Plastik, modern standı ve gelişmiş teknolojilerle fuarda adından en çok söz edilen marka oldu. Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Naksan olarak geniş ürün gamını ve teknolojilerini tüketicilere daha iyi tanıtmak amacıyla fuar katılımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Nakıboğlu, "Sektörde kalite, kapasite, termin ve ürün çeşitliliği denince ilk akla gelen firmaların başında geliyoruz. Fuarın ilk gününden itibaren çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Verimli ve başarılı bir fuar süreci geçirdik. Gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederiz." dedi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ki fuara 40 ülkeden bin 200 firmanın katıldığına dikkat çeken Nakıboğlu, 5 kıtada 140’ın üzerinde ülkeye ihracat yapan bir firma olarak geniş bir kitleye hitap eden Ambalaj Fuarı’na katılmanın kendileri için önemli olduğuna değindi. Nakıboğlu, "Bu tür fuarlar ihracatın arttırılması açısından büyük önem taşımaktadır. Ambalaj Fuarı sadece ambalaj sektörü için değil, özellikle ambalaj malzemesi kullanan bir çok imalat sektörü için de çok önemlidir. Bu tür uluslararası organizasyonlar bir çok sektörün gelişmesi ve kalkınmasında lokomotif görevi görmektedir." ifadelerine yer verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.