Nadir Avcan’dan çalışanlara moral

Nadir Avcan’dan çalışanlara moral

Nadir Avcan Şirketler Grubu çalışanları Nov Otel’de düzenlenen bir gala programı ile stres attı. CEO Temel Peker, “Amacımız kalifiyeli insan kaynağına yatırımı yapmaktır” dedi

Programda başarı gösteren çalışanlara plaket takdimi yapılırken Eğitmen Rıdvan Peker tarafından “İş bilinci-görev sorumluluğu”, Eğitmen Kerem Öztürk tarafından ise “Liderlik ve Yönetimi-stres yönetimi-takım çalışması” konularında eğitim verdi. Galaya Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, Nadir Avcan Şirketler Grubu CEO’su Temel Peker, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Avcan, Hasan Avcan ile çalışanlar katıldı. Burada konuşan Temel Peker, “Bugün şirketlerin her türlü sermayesi var ama personel dediğimiz insan kaynaklarına, beşeri sermayeye önem veren bir firmayız. Bugün gün boyu iki profesyonel arkadaşımız personelimize eğitim verdi.

3-2-020.jpg

Başarılı personelimizi ödüllendirmek için de gala programı düzenledik. Amacımız çok daha iyi hizmet için, daha yetişmiş, kalifiyeli insan kaynağına yatırımı yapmaktır. Bizler çalışanlarımızla birlikte geliştik, birlikte başardık. Bu başarı çalışanlarımızındır” dedi. Nadir Avcan Şirketler Grubu’nun 1997 yılında kurulduğunu ifade eden Peker, şöyle konuştu: “22 yıllık bir firmayız. Bünyemizde akaryakıt ile başladık. Sonrasında ise ‘akaryakıt ve fazlası’ diyerek, tarım, inşaat, lojistik, bims ve turizm alanında yatırımlarımız devam ediyor. Bünyemizde 14 tane akaryakıt istasyonu mevcut. Bunun yanında 400’e yakın çalışanımız var. TÜYAP fuar alanının karşısında 32 bin metrekare üzerinde dev bir proje tamamlanmak üzere. Bunun içinde 100 odalı bir otel, 30 showroom ve büro ile akaryakıt istasyonu olacak. 2017 yılında da Ladik, Kadınhanı ve Sarayönü’ndeki müşterilerimize hizmet etmek için bir istasyonumuz daha hazırlanıyor. Haziran ayı içinde bitmiş olacak. Bizler hem perakendede hem de toptanda akaryakıtta öncü olmayı ve bu yolda uzmanlaşmayı hedef edinmiş bir firma olarak yolumuza devam ediyoruz.” Gece, canlı müzik ve pasta kesimi ile devam etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.