Naci Şensoy: Fenerbahçe Hak Ettiği Galibiyet Aldı

Naci Şensoy: Fenerbahçe Hak Ettiği Galibiyet Aldı

Fenerbahçe'ye 2 - 1 yenilen Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör Naci Şensoy, tipik bir lig maçı olduğunu belirterek, "Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı." dedi.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü...

Fenerbahçe'ye 2 - 1 yenilen Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör Naci Şensoy, tipik bir lig maçı olduğunu belirterek, "Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, geçen hafta Galatasaray karşısında istediğini alamayan bir Fenerbahçe'nin kendilerine karşı hırslı bir şekilde sahaya çıktığını dile getirdi.

Antrenör Naci Şensoy, "Buna göre hazırlandık. Ve gördüğünüz gibi ilk önce Fenerbahçe'yi durdurmamız gerekiyordu. Bunu da yaptık. İlk yarıda çok farklı bir oyun konseptiyle sahaya çıktık. Fenerbahçe'nin bir pozisyon dışında gol pozisyonu yok. Maalesef ikinci yarı başladığında ilk yarıda gösterdiğimiz konsantrasyonu ikinci yarı gösteremedik. Fenerbahçe büyük bir takım, en ufak bir konsantrasyon eksikliğini değerlendiriyor." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye verilen penaltıları tartışmayacaklarını kaydeden Şensoy, geçen hafta kendileri lehine olan bir penaltı pozisyonu vermediklerini belirterek, "Biz de bir Süper Lig takımıyız. Yüzde yüz penaltılarımız verilmiyor; ancak Fenerbahçe'ye veriliyor. Bize de verilsin. Burada bir isyanımız var hakemlere." ifadelerini kullandı.

Tipik bir lig maçı oynandığını sözlerine ekleyen Şensoy, "Sıkı bir skorla da olsa Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı. Tebrik ediyoruz Fenerbahçe'yi." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.