Mysia 2014 Havacılık Festivali Başlıyor

Mysia 2014 Havacılık Festivali Başlıyor

Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan 'Mysia 2014 Uluslararası Havacılık Festivali' 6 Eylül’de Burhaniye sahillerinde ve 7 Eylül’de Edremit Akçay kordonda yapılacak.Körfez Sportif Havacılık Kulübü...

Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan 'Mysia 2014 Uluslararası Havacılık Festivali' 6 Eylül’de Burhaniye sahillerinde ve 7 Eylül’de Edremit Akçay kordonda yapılacak.

Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği, bu yıl aynı heyecanı ve adrenali, Edremit Körfezi’nde yaşayan ve körfeze tatile gelen herkese tattırmaya hazırlanıyor. Dünyanın en ünlü akrobasi ekiplerinden olan Romen Hawks Solo Akrobasi Ekibi ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Solo Türk F16 gösteri uçağı ile gösteri yapacağı Mysia Uluslararası Havacılık Festivali’nde ayrıca THK Uçuş Akademisi, AYJET Uçuş Okulu, ER-AH Uçuş Okulu, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Havacılık Bölümü, FG Uçuş Okulu, AFA Flight Academy, Anıl Havacılık, THK paramotor gösterileri, Mesut Subakan Model Uçak Uçuş Okulu’nun model helikopter ve model uçak gösterileri, gyrocopter ve microlight gösterileri de gerçekleştirilecek. TUSAŞ’a ait 1963 Amerikan yapımı S2 E/T uçağı da gösterilerde yer alacak.

Bölgede yaşayan gençler ve havacılığa meraklı bir çok kişi, uçuş okullarının festival alanında açacağı tanıtım standlarından yararlanarak bilgilendirilecek. Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği ayrıca '2014 Mysia Uluslararası Havacılık Festivali'ni en iyi görsellere taşıyabilmek adına fotoğraf yarışması düzenliyor.

Balıkesir Koca Seyit Hava Limanı'nda basın mensupları ile bir araya gelen Körfez Sportif Havacılık Külübü Başkan Yardımcısı Adem Kuşçuoğlu, “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize tüm Körfez halkını, Balıkesirlileri ve havacılık meraklılarını bekliyoruz. Her yıl daha da büyüyen ve heyecan kazanan Mysia Havacılık Festivali ile Edremit Körfezi semalarına farklı bir imza atacağız.” dedi.

Balıkesir Valiliği, Edremit Kaymakamlığı, Burhaniye Kaymakamlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Burhaniye Belediyesi, Türkiye Odalar Borsalar Birliği, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Burhaniye Ticaret Odası, Borajet, Körfez Özel Hastanesi, Burcu Salça, Hattuşa Termal, FG Havacılık, Coca Cola, DHMİ, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Apron Trafik Derneği, Anıl Havacılık, FLY Havacılık ve festivalde gösteri yapacak uçuş okulları ile kurumlar tarafından desteklenen Mysia 2014 Uluslararası Havacılık Festivali, bu yıl 6 Eylül’de Burhaniye-Ören’de, 7 Eylül’de Edremit-Akçay’da yüz binlerce kişi tarafından izlenecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.