My Salon dualarla açıldı

My Salon dualarla açıldı

My Salon Bay Bayan Güzellik Salonu açıldı. Yan yana iki bölümü bulunan salonda, gelin ve damat aynı anda hizmet alabilecek.

Açılışta konuşan salon sahibi Muammer Yavuz, salonun Konya'ya  vizyon kazandıracağını söyledi. Ailelere ve gelinle damata bir arada hizmet verebileceklerini ifade eden Yavuz, salonun  alışılagelmiş berber salonlarından farklı olduğunu dile getirdi. Salonda bay ve bayan bayan çalışanların çoğunun yabancı dil bigisi olduğunu kaydeden Yuvuz, "Çalışanlarımızın çoğunluğunda yabancı dil bulunuyor. Konya'da okul, iş veya turistik gezi için gelenlerin de faydalanabileceği bir salon olsun istedik" dedi.

4-2-026.jpg

2000 yılında mesleğe başladıktan sonra Norveç'te devam edip yurt dışı tecrübesi de kazandığını kaydeden Yavuz, salonda cilt bakımı, lazer epilasyon gibi hizmetlerinde olduğunu bildirdi. Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, salonun Konya'nın ihtiyaçlarına karşılık verebilecek seviyede olduğunu söyledi. Solondaki hizmet kalitesinin de en üst seviyede olduğunu belirten Baranok, "Konyamızın bu tür salonlara ihtiyacı var. Görsel açıdan şık ve güzel bir salon olmuş, hizmet kalitesi de yerinde. Allah Muammer kardeşimize bereketli kazançlar versin, salonumuz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ALI İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.