My Gross 9. şubesini dualarla açtı

My Gross 9. şubesini dualarla açtı

My Gross 9. şubesini dualarla açtı

My Gross Toptan Market, 9. perakende satış mağazasını Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde düzenlenen tören ile açtı. 650 metrekare alanda kurulan mağazanın açılışına My Gross Sahipleri Arif Özbabacan ve Cemal Güzeloğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi My Gross’un yeni mağazası hakkında bilgi veren Mağazalar Genel Koordinatörü İbrahim İriş, yeni mağazaları ile ucuzluğu halkın ayağına getirdiklerini belirterek, “650 metrekare alan üzerinde kurduğumuz bu mağazamız ile Konya’da 9. şubemizi açmış olduk. Mağazamızda 20 çalışan istihdamı ile toplan personel sayımız 200’ü buldu” dedi.

mygross-(1).jpg

15 gün içerisinde 10. mağazayı açmayı hedeflediklerini ifade eden İriş, şöyle konuştu: “Yatırımlarımız artarak devam edecek. Yüzde 100 Konya sermayesini yine vatandaşlarımızın daha ucuz alışverişi için yatırıma dönüştürüyoruz. Bizim geçmişimiz toptancılıktan gelme. Meyve, sebze ve gıdada fiyatları toptanda tutup vatandaşlara perakende sunuyoruz. Mağazamızda açılışa da özel indirim ve kampanyalar bulunuyor. Bu kampanyamız 10 gün boyunca sürecek.” Yapılan duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından vatandaşlar indirimlere yoğun ilgi gösterdi.  

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_1147.jpg

img_1150.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.