Mutfak Tezgahı Fiyatları

Mutfak Tezgahı Fiyatları

Mutfak Tezgahı Fiyatları

Bir evde yaşanabilmesi için yemek yapılabilmesi gereklidir ve o yemekleri hazırlayabilmek adına da mutlaka tezgah gereklidir. İnşaat sektörü ve mimarinin de gelişmesiyle birlikte çok farklı taş grupları kullanılmaya başlanmış olup çok daha geniş bir skalaya yayılmış bulunmakta. Bu fiyatları belirleyen kriterlere değinmek istersek elbette başta boyut olmakla beraber aynı zamanda tezgahın hangi taştan yapıldığı da çok önemli kuvars,granit, mermer, seramik ve hatta cam tezgahlar günümüzde en çok tercih edilen tezgah yapıları olmakta. Belenco tezgahlar ve Çimstone tezgahlar ise çok model bulundurmasıyla beraber sağlamlık açısından ön planda olması sebebiyle en çok tercih edilen olmaktalar.

Firmamız yüzlerce farklı müşterinin gerek tezgah gerekse diğer ev döşeme işlemlerinde aktif rol oynamıştır ve her zaman iki tarafta yapılan işlemler sonucunda güleryüzle ayrılmıştır. Çimstone ve Belenco ürünlerini işleyerek iş yükü sağlamamız ve direkt üretici olmamız sebebiyle konusunda piyasaya göre oldukça uygun bir hizmet sunmaktayız. Hem üretim hem de montaj kısmında müşterilerimizle bir çözüm ortaklığı geliştirmekteyiz. Elimizde hazır bulunan ölçülerin yanı sıra sizler de kendi istediğiniz ölçüde tezgah siparişi verebilirsiniz. Alanında uzman personelimiz sizlere eksik kaldığınız ya da kararsız kalabildiğiniz tüm konularda yardımcı olacaktır.  Sizleri de referans listemize eklemekten büyük onur duymakla beraber memnuniyetiniz yönetim ve personel kadromuz için maddi kazançtan her zaman daha önce gelmektedir.

Çimstone ve Belenco Tezgahlarımızı internet sitemizden ya da mağazamızdan inceleyebilirsiniz.  Bu taşların en önemli özelliği yukarıda da bahsettiğimiz gibi sağlam oluşu. Bir hane kolay kolay tezgah yenileme işlemi yapmaz zira bu tarz ürünler uzun vadeli olmaktadır ancak bazı taş türleri asitli içecekler ya da deterjanlardan çabucak etkilenmekte ve çok uzun süre olmamasına rağmen aşınmalar,yıpranmalar başlamakta. Bunun önüne geçebilmek adına tüm bunlara dayanıklı olan ve kuvars temelli olan Çimstone ve Belenco tezgahlar sizleri uzun yıllar memnun edecektir. , çoklu model seçeneği, çoklu renk seçeneği gibi etkenlerle sizlere çok daha verimli bir tercih dönemi sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.