Mustafa Şenol güven tazeledi

Mustafa Şenol güven tazeledi

Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 6. olağan genel kurulda İlçe Başkanı Mustafa Şenol, yeniden ilçe başkanı seçildi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Konya Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Babaoğlu, bölgedeki mazlumlara elini uzatan bir ülke olarak Türkiye'nin son dönemde ciddi manada bir dış saldırı altında olduğunu söyledi.

ABD'nin Kudüs'ü İsrail’in başkenti olarak tanıması kararına da tepki gösteren Babaoğlu, Amerikan Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması ve Kudüs’ün İsrail’in başkenti olması ile ilgili sürecin hızlandırılmasının sadece Müslümanlar için değil, tüm aklı selim dünya insanları için bile kabul edilemeyen bir durum olduğunu dile getirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da son dönemde gerçekleştirilen Beyşehir Belediyesi ve devlet yatırımlarına değindi. 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ABD'nin Kudüs'ü İsrail’in başkenti olarak tanıması kararına tepki gösterdi.

Konuşmaların ardından seçime tek liste halinde giren İlçe Başkanı Mustafa Şenol, yeniden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı'na seçildi. Seçim sonucunda ilçe teşkilatının yeni yönetim kurulu üyeleri ve il delegeleri de belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.