Mustafa Özkafa’dan ilk seçim açıklaması

Mustafa Özkafa’dan ilk seçim açıklaması

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, “Koalisyon hükümeti dahi olsa işçimize, emeklimize, çiftçimize, o zamana kadarki hükümetlerin hiçbirinin vermediği en büyük zamları verdik. Yine bunun için çalışıyoruz”dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekilli Adayları Mustafa Özkafa, Yavuz Aydın, Ömer Mücevher, Sefa Yılmaz, Kenan Özcan, Kerim Şenel, İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam’ın da bulunduğunu Saadet Partililer, Konya’da Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’na destek için, Karamollaoğlu adına açılmış hesaplara para yatırdı. Kuveyt Türk Alaeddin Şubesi önünde bir araya gelena topluluk, Genel Başkan Karamollaoğlu’na destek paralarını yatırmak için uzun kuyruk oluşturdu.

HALK SAADET PARTİSİ’NE YÖNELDİ

Burada konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, “Hepimizin bildiği gibi, Milli Görüş, Saadet Partimiz, bu hareketi Konya’dan başlatmıştır ve en büyük muvaffakiyetleri elde etmiştir. Biz tarihimizde Allah’ın izni ile Kıbrıs Barış Harekatı’nı gerçekleştirmiş. İslam Birliği’nin çekirdeği olan D-8 hareketini başlatmış, koalisyon hükümetleri ile bile olsa iktidar olduğumuz zaman, memurumuza, işçimize, emeklimize, çiftçimize, o zamana kadarki hükümetlerin hiçbirinin vermediği en büyük zamları verdik” dedi.

3-2-040.jpg

“Saadet Partimiz, Cumhurbaşkanı adayımız, biz milletvekili adayları, ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin ve insanlığın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diyen Özkafa, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçim sürecinin başlaması ile vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin büyük bir destek ve teveccüh ile Saadet Partisi’ne yöneldiğini görüyor ve bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu’na destek sadedinde bir faaliyet tertip etti. Kampanyaya desteklerimizi sunacağız. Yapılan tüm çalışmaların milletimiz ve insanlık için, huzur ve afiyetle başlayacak yeni bir dönemin başlangıcı olmasını arzu ediyoruz.”

mustafa-ozkafa-001.jpg

ARKAMIZDA SERMAYE, MEDYA DESTEĞİ YOK

Saadet Partisi Konya İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam da konuşmasında, “Bilindiği üzere 24 Haziran’da bir seçim yapacağız. Bu seçimde hem Parlemento’ya vekillerimizi göndereceğiz, hem de Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Milletvekili seçimlerini siyasi partiler kendileri yürütüyor. Diğer taraftan Cumhurbaşkanı adayları seçmenin katkıları ile çalışma yapacak. Bu kapsamda biz de il ve ilçe teşkilatlarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz ve vatandaşlarımızla, Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Karamollaoğlu’na destek için burada bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi. Saydam, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz şuna inanıyoruz. Hem siyasi parti olarak, hem Cumhurbaşkanı adayımız olarak, arkamızda bir sermaye desteği yok, medya desteği yok. Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmaları, emeklilerimizin, çocuklarımızın harçlıklarından, hanımlarımızın el işlerinden ayırdıkları paralar ile yaptık. Biz bereketin bundan hasıl olduğuna inanıyoruz. Bu bereketin de sandığa yansıyacağını umuyoruz. Sandıktan Saadet Partisi ve Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Karamollaoğlu galip çıkacaktır. Bu bereket inşallah tüm Türkiye’ye yayılacak.”

Seçim sürecinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için açılan hesaplara bağış yapılabilecek, bağışlar seçim kampanyalarında kullanılacak. Bağış için vatandaşlık kimlik numarası bildirmek zorunlu tutuldu. Karamollaoğlu'nun bağış kampanyası için hesap numaraları ise şöyle: “Kuveyttürk Balgat Şubesi: TR24 0020 5000 0007 7141 4000 01 Ziraat Bankası Balgat Şubesi: TR98 0001 0013 9585 5959 4750 01”


HÂLİD ŞEN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum