Mustafa Alper Avcı ile 6.randevu

Mustafa Alper Avcı ile 6.randevu

Ligin 17.haftasında deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılarda morallerin yerinde olduğu gözlemlenirken tek hedef ise 3 puan. Mustafa Alper Avcı yönetiminde Menemen karşılaşması ile 6.maçına çıkacak Anadolu Selçukspor, 4 maçtır yenilmezlik serisini de sürdürmek istiyor.

AVCI İLE 4 MAÇTIR YENİLGİ YOK

Mustafa Alper Avcı’nın göreve gelmesiyle beraber çıkışa geçen Anadolu Selçukspor, Avcı yönetiminde 5 maça çıktı. 5 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Yavru Kartal, 1 maçtan ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Avcı ile son 4 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, Menemen Belediyespor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Anadolu Selçukspor’un Mustafa Alper Avcı yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle: “Şanlurfaspor 2-1 Anadolu Selçukspor, Tarsus İdmanyurdu 0-2 Anadolu Selçukspor, Anadolu Selçukspor 3-3 Fatih Karagümrük, Darıca Gençlerbirliği 0-1 Anadolu Selçukspor, Anadolu Selçukspor 1-1 Tokatspor.”

HEDEF 20 PUAN

Teknik Direktörü Alper Avcı, açıklamalarda bulundu.Menemen Belediyespor deplasmanında ilk yarının son maçını oynayacaklarını ve 20 puan barajını yakalamak adına galibiyet hedeflediklerini kaydeden teknik direktör Alper Avcı, "Deplasmanda bizi zor bir maç bekliyor. Takımımız son oynadığı maça kadar çok iyi bir performans sergilemişti. Geldiğimiz günden bu yana oyunun biraz daha savunma yönünü iyileştirip, özellikle hücuma doğru çıkışlarla bize karşı hücum yapan takımlara gol bulmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Ancak bu hafta karşımızda bize çok iyi kapanan ve savunma yapan bir Tokatspor vardı. O yüzden oyunun hücum yönünü çok iyi yapamadığımızı düşünüyorum. Tabii ki sonlara doğru hücum alanında aldığımız riskler sonucu rakibimiz pozisyonlar buldu. Fakat kazanabileceğimiz pozisyonları da bulduk Özellikle taktiksel açıdan eksiklerimiz var. Bazı mevkilerde düşüncelerimiz var. O yüzden bu haftalarda yaşadıklarımızın hepsi ikinci yarı öncesi bir reçete olacak diye düşünüyorum.

EKSİKLERİMİZ VAR

Menemen Belediyespor takımı iyi bir takım. Tokatspor karşılaşmasının bize verdiği dersi iyi çalışarak sahaya çıkacağız ve mücadele edeceğiz. İlk yarıyı 20 puan barajının üzerinde tamamlamak istiyorduk. Menemen deplasmanından galibiyet alırsak 20 puan barajına ulaşabileceğiz. Deplasmana kesinlikle galip gelmek amacıyla gideceğiz. Bazı eksiklerimiz var. Ahmet Önay ve Ekrem’in sakatlığı devam ediyor. Sertan’ın bir sakatlığı var bu nedenle bu haftada kendisinden yararlanamadık. Recep bu hafta cezalı, bu nedenle bizlerle beraber olamayacak. Ama onların yerine oynayacak arkadaşlarında en az onlar kadar iyi oynayacağını düşünüyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.