MÜSİAD Konya Tarım Fuarı’nı gezdi

MÜSİAD Konya Tarım Fuarı’nı gezdi

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, Konya Ticaret Odası tarafından 24-28 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nı gezdi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, Konya Ticaret Odası tarafından 24-28 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nı gezdi.

Konya Tarım Fuarı’na katılım sağlayan MÜSİAD Konya Şube üyesi firmaların stantlarını ziyaret eden MÜSİAD Konya Heyeti, burada firma sahiplerinden bilgi aldı.

Üye firma ziyaretlerinin ardından Konya Tarım Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, “Türkiye’nin en büyük, Avrupa ve Asya’nın üçüncü en büyük tarım fuarının ülkemizin tahıl ambarı olarak bilinen şehrimizde yapılıyor olması ve tarım sektörünün kalbinin burada atıyor olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu fuar aynı zamanda Konya’mızın tarım aletleri, tarımsal mekanizasyon ve tarla teknolojileri konusunda ne derece söz sahibi olduğunu da bir kez daha göstermiş, hızla gelişen sanayisi ve Ar-Ge’ye verdiği önemle son yıllarda büyük aşamalar kaydeden şehrimizin hem tarım hem de sanayi şehri olma unvanını bir kez daha tescillemiştir. Fuarlar, düzenlendiği sektörün nabzını tutması ve sektörü harekete geçirmesi bakımından büyük öneme sahiptir. Bu nedenle uluslararası alanda büyük katılımın yaşandığı bu fuarın gerek Konya’mızın ve gerekse de ülkemizin tarım sektörünün canlanmasına ve yeni işbirliklerinin sağlanmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. MÜSİAD Konya Şubesi olarak, şehrimizin sanayide yakaladığı ivmeyi fuar organizasyonlarında da devam ettireceğine olan inancımız tamdır. Konya iş aleminin temsilcileri olarak bizler, üretimin İstanbul’un başı çektiği Marmara Havzası’ndan Anadolu’ya kaydırılması gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Bu durumun fuarcılıkta da böyle olması gerektiğine inanıyoruz. Ahilik geleneğine sahip Anadolu girişimcisinin üretim konusunda aldığı sorumluluğu fuarcılık konusunda da alacağına inancımız sonsuzdur. MÜSİAD Konya Şubesi olarak, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nin önümüzdeki yıllarda daha fazla ve daha büyük fuar organizasyonlarına imza atacağına ve Konya’mızın fuarcılıkta da marka şehir olacağına inanıyor, bunun için gereken her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz. Uluslararası alanda Konya’mızın tanıtımına katkı sağlayan Konya Tarım Fuarı’mızın gerçekleşmesinde büyük sorumluluk üstlenen başta Konya Ticaret Odası Başkanı olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.