Salih Acıbadem

Salih Acıbadem

Musa bey, açıkla şu isimleri!

Musa bey, açıkla şu isimleri!

Ülke gündeminden siyaset hiç düşmüyor. Konya’nın gündemi de bu aralar çok yoğun. Bildiğiniz üzere Ahmet Davutoğlu’nun başlattığı yeni parti sürecinde AK Parti’den istifa edenler oldu.

****

Bunlardan birisi de eski AK Parti İl Başkanı Musa Arat. Kendisi il başkanıyken çok aktif faaliyet gösterdi. Musa Arat istifa ettikten sonra sessizliğini katılmış olduğu televizyon programında bozdu.

****

Hem de öyle bir bozdu ki adeta yaşanan süreci baştan aşağı detaylarıyla anlattı. Verdiği bilgiler ülke ve şehir adına önem arz ediyordu.

****

Kanal 42 Televizyonunda Kerem İşkan’ın konuğu olan Arat ülke gündemine oturan açıklamalarda bulundu. Göz atmak için programı açanlar bile sonuna kadar yayını kapatamadı.

****

Çünkü FETÖ ile mücadelede yapılan yanlışları anlattı. Masum kişilerin bu yapı tarafından tasfiye edildiğini ifade etti. Yapılan yanlışların nelere mal olduğunu anlattı.

****

15 Temmuz gecesi olayların başlama anından itibaren şehirdeki partililere talimat verdiğini belirten Arat, bazı kimselerin bu talimatlara uymadığını söyledi.

****

FETÖ ile bağlantılı isimlerin hala görevde olduğunu aktaran Arat aslında tehlikenin hangi boyutta olduğunu gözler önüne serdi.

****

Şimdi Musa Arat bu açıklamaları Konya ve ülke gündemine bomba gibi bırakarak gitti. Asıl soru hala görevine devam eden FETÖCÜ’lerin kim olduğu.

****

Herkes açıklamalardan sonra bu soruyu sormaya başladı. Bu açıklamaların üstü kapalı kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Konyalıların ve ülkenin bu kişilerin kim olduğunu bilmeye hakkı var.

****

Çünkü 15 Temmuz’dan beri devam eden FETÖ sürecinde masum olan onlarca kişinin canı yandı. Birçok kişi işinden oldu. Hiçbir günahı olmadığı halde yüzlerce kişiye hain damgası vuruldu.

****

Durum böyleyken gerçek suçluların elini kolunu sallayarak aramızda dolaşmasını kimse kabul edilemez. Kısa kürede bu durumun aydınlanmasını ve suçluların görevden alınmasını umuyorum.

****

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Salih Acıbadem Arşivi
SON YAZILAR