Muş-bingöl Maçında Kavga Çıktı, 1 Sporcu Ve 3 Polis Yaralandı

Muş-bingöl Maçında Kavga Çıktı, 1 Sporcu Ve 3 Polis Yaralandı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1. grupta Muş ve Bingöl takımları arasında oynanan maçta olay çıktı. Saha içinde başlayan kavga, önce tribünlere, daha sonra saha dışına sıçradı. Hakem maçı iptal etti.Muş Hasköy Yıldızspor, şehir stadında...

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1. grupta Muş ve Bingöl takımları arasında oynanan maçta olay çıktı. Saha içinde başlayan kavga, önce tribünlere, daha sonra saha dışına sıçradı. Hakem maçı iptal etti.

Muş Hasköy Yıldızspor, şehir stadında grubun şampiyon adayı 12 Bingölspor'la karşı karşıya geldi. Maç sırasında futbolcuların tartışması kavgaya dönüştü. Sahada çıkan kavgada biri sporcu, 3'ü polis toplam 4 kişi yaralandı. Saha içindeki kavga, zorlukla yatıştırıldı. Kavga, tribüne sıçradı. Bingöl taraftarı, dışarı çıkarmak isteyen polise taş atarak yanıt verdi. Polisin müdahalesi sonrası stadyum dışına çıkan Bingöllü taraftar, bu defa polis ile karşı karşıya geldi. Polis, taş atan taraftara gaz bombası ile cevap verdi. Çevik Kuvvet desteği geldikten sonra olaylar durdu. Bingöl taraftarını güvenli bölgede tutan polis, taraftarları daha sonra şehir dışına polis araçları ile çıkardı. Maçın hakemi karşılaşmayı tatil etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.