Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi

Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi

İBB seçimleri öncesinde belediye önünde Ekrem İmamoğlu aleyhinde bildiri okuyan İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi.

İBB Trafik Radyosu Koordinatörü olan Murat Kazanasmaz, bir grup belediye çalışanıyla birlikte belediye önünde toplanarak basın açıklaması yapmış, İmamoğlu'nu protesto etmişti.

Belediye çalışanlarının seçim sürecinde taraf olması kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Kazanasmaz'ın bugün işine son verildi. Murat Kazanasmaz, "İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım." dedi. 

 

MURAT KAZANASMAZ: İŞTEN ÇIKARILMAYI BEKLİYORDUM

İşten çıkarmanın kendisine tebliğ edildiğini belirten Kazanasmaz “Olması gereken süreç işledi. İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım. Ben hiçbir zaman siyasetin içinde olmadım ve bundan sonra da olmayı düşünmüyorum” dedi.

 

SARAÇHANE'DEKİ BİNA ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

2005 yılından bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Kazanasmaz, İmamoğlu'nun AKP'nin israf politikalarını eleştirmesinin ardından bir grup çalışanla birlikte belediyenin Saraçhane'deki binası önünde toplanmıştı.

Kazanasmaz şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"131 ülkeden daha büyük olan İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile israf kavramına sıkıştırma insafsızlığı gösterenleri kınıyoruz. İstanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı İBB'yi yıpratmaktan, İstanbulluya hizmet eden binlerce İBB emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum