Nazmiye Gülbaş

Nazmiye Gülbaş

Mü'minburger Yapmanın Püf Noktaları!

Mü'minburger Yapmanın Püf Noktaları!

İnsan eti de yenir mi demeyin!

Bir kaç yıl önce Avrupa’da Bilim İnsanları! Bir TV kanalında canlı yayın esnasında deney amaçlı birbirlerinin etini kopartmış ve tavada kızartarak afiyetle yemişlerdi!

Tarihte Kazıklı Voyvoda olarak da bilinen III. Vlad (Kont Drakula) bilindiği gibi kan emici bir yaratıktı.

Günümüzde de kimi vampir, yamyam, zombilerin varlığı ve hatta İsrailella’da yaşadıklarına dair bulgulara rastlanırken, aynı zamanda insandan mamul çok lüks yemek mönüleri olduğu söyleniyor. Bunların içinden öyle bir tarif bulduk ki, İsrailellalıların en sevdiği yemek meğer bu imiş!

Yemeğin adı ecnebice Mü’minburger olsa da, tarifi bildiğimiz yahni yemeği ve işte gerekli malzemeler:

-İki milyara yakın Müslüman

-Altmış üç tane İşbirlikçi Lider

-Bir tane Esas Jön (Büyük Usta, Doğener Tiranus)

-Doğaner’in yanında iş bilmez bir Başbakan

-Bir tutam, Dinlerarası Diyalog

-Bir bağ Demokrasi

-Bolca Küresel Sermaye (faiz düzeni)

-Göz kararı Cunta

-Birkaç tane de Fitne-Fücur mevcut ise yemeğin tarifine geçebiliriz.

Az kalsın unutuyorduk sosu için de bol bol kan ve bir miktar da gözyaşı lazım.

Yemeğin lezzetli olması için bu malzemeler olmazsa olmazdır ve bu malzemeden biri veya bir kaçı eksik ise yemek kıvamında pişmeyecek demektir. Bilhassa bu ölçülere mutlaka dikkat etmek gerekli.

Yemeğin tarifine geçersek tarif aynen şöyle:

İki Milyar İslam Âlemi’nin içinden ilk evvela Ortadoğu’da birkaç tane ülke seçilir ki, en nefis malzemeler genelde buradan çıkar. Organik olarak batılı ajanlarca yetiştirilen malzemeler yine kendi adıyla özdeşleşmiş olan Ortadoğu kazanına bir güzel yerleştirilir.

Müslümanları koyduğunuz kazanın içine, ilk evvela fitne fücur atılması lazımdır ki yemeğin pişmesi kolay olsun. Akabinde Altmış üç tane işbirlikçi lider ilave edilecek, fakaaat bazen bu liderlerden biri veya bir kaçı kaçmaya kalkabilir, sıkıntı yapılmamalı ve derhal yenileri ile değiştirilip diğerleriyle tümünü kazanın içine atınız ve bunları hep bir arada yavaş yavaş kaynamaya bırakınız.

Fitne fücur içinde kaynamaya başlayan liderlerin kıvama gelmesi için hiç geciktirmeden, bir tutam Dinlerarası Diyaloğu ilave etmeniz gerekecektir. Diyalog ile ılımlı hale gelen Müslümanların pişmesi hem daha az zaman alacak, hem de daha kolay olacaktır. Kazanın altı hafif kısılarak bir bağ demokrasiyi de kazana atmanın şimdi tam zamanıdır. Burada dikkat edilecek husus demokrasinin fazla olmamasıdır, bir bağ demokrasiden fazla ölçü kullandığınız vakit yemeğin tadı değişecektir. Bu yüzden bilhassa demokrasiyi fazla kaçırmamak lezzet açısından çok önemlidir.

İtina ile hazırladığınız yemeğin eğer görüntüsünde bir bozukluk yahut tadında bir ekşime görürseniz hemen göz kararı cuntayı eklemeniz gerekecek. Cuntanın miktarı sizin damak tadınıza kalmıştır artık. Tat koku ve ekşime miktarına göre cuntayı güzelce serpiştirmiş iseniz yemek tam lezzetine ulaşmak üzeredir.

İyice pişirdiğiniz yemeğinizin servise hazır hale gelmesini esas jön yani Doğaner Tiranus sağlayacaktır. Jön mutlaka yemeğe ilave edilmeli ki, Müslümanlar yumuşasın ve gaz yapmasın. Doğener Tiranus yemekte oluşabilecek gazı alacaktır. Etkileyici hitabeti, üslubu ile esas jön yemeğin tadı-tuzudur. Anadolu topraklarında çok nadir yetişen, ancak Kökü BOP (Büyük Ortadoğu Projesi’)ne dayanan Doğaner Tiranussuz bir Mü'minburger asla düşünülemez.

Her neyse esas jönümüz de tamamsa eğer son olarak iş bilmez bir başbakan ilave etme sırası gelmiştir demektir. Fakat bu başbakanın özellikle yalnız ve bir derinliği olmalı. Yok, eğer o derinlik başbakanda oluşmamış ise bunca malzemeyi çöpe atmanız gerekecektir. Başbakan da yemeğe ilave edilmişse yemek pişmiştir artık.

Gelelim sosun hazırlanmasına:

Özenle yetiştirilen ajanlar bir kaç batılı ülkede İslami Terör(!) estirdi mi Füze Kalkanı, Sukut Füzesi, Misket ve Kimyasal Bombaları en son yemeğin üzerine saçma vakti geldi de geçiyor demektir. Sos için miktarın bir önemi yoktur ne kadar çok olursa o kadar lezzeti artacağı için kan ve göz yaşı ile hazırlanmış sosun bolluğu yemeğe ayrı bir tat katacaktır. Sosun kıvamını da yine Doğaner Tiranus belirler ve sosu için de bir miktar lazım olacaktır.

Sosunuz da hazır olduğuna göre servise geçebilirsiniz.

Servis tabağına aldığınız yemeğin üzerine vakit geciktirmeden itina ile hazırladığınız sosu ilave ettikten sonra yemek artık İsrailellalıların ağızlarına layık hale gelmiştir!

Cehennemde zıkkımın perkini yiyecek İsrailellaya diyeceğimiz tek cümle Mü'minburger boğazında kalacak ve GEBERECEKSİNİZ!..

Selam ve dua ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nazmiye Gülbaş Arşivi
SON YAZILAR