Mum Fabrikasında Korkutan Yangın

Mum Fabrikasında Korkutan Yangın

İzmir’in Menemen ilçesinde bir mum fabrikasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Gece saat 03.00 sıralarında Ulukent Mahallesi'nde mum üretimi yapan...

İzmir’in Menemen ilçesinde bir mum fabrikasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi.

Gece saat 03.00 sıralarında Ulukent Mahallesi'nde mum üretimi yapan bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Durumu fark eden işçiler, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangın bir anda büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yükselen alevler çevrede korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Yangını söndürebilmek için fabrika duvarları kepçeyle yıkıldı. Ölen ve yaralanın olmadığı yangın, 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Fabrika tamamen kullanılmaz hale gelirken itfaiye yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.