Muhteşem bir takıma geldim

Muhteşem bir takıma geldim

Traore: Yeni sezonda ligde mümkün olduğunca daha iyi yerler hedefliyoruz.Geçen sezon Konya'ya maça geldiğimde harikulade bir stadyum ve muhteşem bir taraftar olduğunu bende gözlerimle şahit oldum

Torku Konyaspor'un yeni transferlerinden Abdou Razack Traore, yeşil-beyazlı ekibe transfer olduğu için ne kadar doğru bir karar verdiğini kamptaki arkadaşlıktan anladığını ve mutlu olduğunu belirtirken, lig sıralamasında mümkün olduğunda daha üst sıraları hedeflediklerini ve bunu da başaracak güçte olduklarına inandığını söyledi. Kartalla 1 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra Avusturya'da devam eden ikinci etap hazırlıklarımıza katılan Abdou Razack Traore, "Bazen bir takıma gidersiniz ama orada umduğunuz atmosferi bulamazsınız. Ama buraya geldiğimde hocamız ve arkadaşlarımız beni bağrına bastılar ve burada gerçekten harikulade bir atmosfer var. Her şey için onlara teşekkür borçluyum" şeklinde görüş belirtti.

KONYASPOR BENİMLE İLGİLENDİ

Torku Konyaspor'a transferi ile ilgili de açıklamada bulunan Traore, "Geçen sezon lig devam ederken Konyaspor benimle ilgileniyordu. Yalnız ben o dönem mücadele verdiğim Kardemir Karabükspor'u nasıl ligde tutabiliriz? diye odaklanmış bir durumdaydım. Tabiki de lig sonuçlandıktan sonra 'Ne yapmamız gerekiyor?' diye konuşurken Konyaspor ile yeniden görüşmelerimiz oldu. Anlaştık. Burada olmaktan çok mutluyum. Konyaspor büyük bir takım. Şehir gerçekten çok güzel. Bu nedenle doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ve burada olmaktan dolayı çok memnunum" dedi.

Abdou Razack Traore, "Ben gelmeden önce zaten takımımız çalışmalara başlamıştı. Hocamız gerçekten kaliteli ve deneyimli bir hoca. Ne yaptığının farkında. O yüzden bende elimden geldiğince efor sarfedip takıma yetişeceğim ve birlikte hazır bir şekilde sezona başlayacağız" diye konuştu.

TORKU ARENA'DAN ETKİLENDİM

Taraftarlardan ve Torku Arena'dan oldukça etkilendiğini ve oynamak için sabırsızlandığını da sözlerine ekleyen Abdou Razack Traore, “Geçen sezon Konya'ya maça geldiğimde harikulade bir stadyum ve muhteşem bir taraftar olduğuna bende gözlerimle şahit oldum. Bu sezonda çok çalışıp ve çıtayı yükseltip, mümkün olduğunca lig tablosunda yüksek bir pozisyon hedefliyoruz. Benim kendi hedefim olarak düşüncem; herşeyden önemlisi çalışarak takımımızı hep birlikte daha yükseğe taşımak. Bunu yaptığımız zaman zaten ödülü almış oluyoruz. Takım başarılı olduğu zaman bu başarı zaten bana ve takım arkadaşlarıma da dönmüş oluyor" şeklinde görüş belirtti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.