Muhtarlar Selçuklu’daki yatırımları gezdi

Muhtarlar Selçuklu’daki yatırımları gezdi

Konya Muhtarlar Derneği üyeleri Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından şehre kazandırılan prestijli yatırımları yerinde gördü.

Selçuklu Belediyesi'nin ilçenin farklı bölgelerine kazandırdığı yatırımlar Konya Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar tarafından ziyaret edildi. Selçuklu'nun prestijli yatırımlarından olan Sille Baraj Park, Kelebekler Vadisi Parkı, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE) ve Selçuklu Kongre Merkezi başta olmak üzere Selçuklu'da hayat bulan yatırımlar muhtarlar tarafından yerinde görüldü. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Başkan Yardımcıları'nın da eşlik ettiği hizmet gezisine Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ve çok sayıda muhtar katıldı. Hizmet gezisi Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve yaz döneminde hizmet vermeye başlayan Sille Baraj Park ile başladı. Baraj çevresinde gezinti yapan muhtarlara yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Sille Baraj Park'ın hizmete açılmasıyla Sille'nin yeni bir çehreye kavuştuğuna yerinde şahitlik eden muhtarlar baraj çevresinde tekne turu yaparken, manzaranın keyfini bol bol fotoğraf çekerek çıkardı. Daha sonra Sille merkeze geçen muhtarlara Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon ve sokak sağlıklaştırmalarını yerinde gördü. Gezinin ikinci bölümünde Kelebekler Vadisi Parkı'na geçen muhtarlar park içerinde yer alan Tropikal Kelebek Bahçesi, Macera Kulesi ve Selçuklu Çiçek Bahçesi'ni gezerken Macera Kulesi'nde yer alan zipline (kaytel) alanında keyifli bir uçuş gerçekleştirdi. Ardından SOBE ve Selçuklu Kongre Merkezini gezen muhtarlara burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Gezide Selçuklu Belediyesi, mahalle konakları, spor tesisleri ve diğer yatırımlar gezide muhtarlara panoramik olarak anlatıldı.

Hizmet tanıtım gezisi ile Konya'ya değer katan yatırımları yerinde gördüklerini ifade eden Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, "Çok verimli bir gezi ile Selçuklu Belediyesi'nin başarılı çalışmalarına yerinde şahitlik ettik. Yapılan her güzel hizmet Konya'mıza ayrı bir değer katıyor. Bu güzel çalışmalara imza atan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Selçuklu Belediyesi olarak ekip ruhu ile hizmet ürettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Hizmetlerin planlanması ve vatandaşlarımıza anlatılması noktasında muhtarlarımız en büyük destekçimiz. Başarılı hizmetlerimizin ardında mahalle muhtarlarımızla istişarelerimizin büyük katkısı var. Bu konuda da muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarla işbirliği ve istişarelere devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.