Muhsin Görgülügil  güven tazeledi

Muhsin Görgülügil güven tazeledi

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nda genel kurul heyecanı yaşandı. Muhsin Görgülügil ve Memur-Sen İl Temsilcisi Nazif Karlıer’in yarıştığı genel kurulda mevcut Başkan Muhsin Görgülügil, yeniden başkan seçildi.

Genel Kurulda Muhsin Görgülügil 57, Nazif Karlıer ise 54 oy aldı. Genel kurulun ardından bir konuşma yapan Konya STK’ları Platformu Başkanı Muhsin Görgülügil, “Konya STK’ları olarak ülkemize ve vatandaşımıza destek vermeye devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi. Yeniden Konya STK’ları İcra Heyeti Başkanlığına seçilen Muhsin Görgülügil’i tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

MUHSİN GÖRGÜLÜGİL KİMDİR?

1953 yılında Konya'da doğan Görgülügil, ilk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Muhsin Görgülügil, siyasi partilerde görev alarak, aktif bir şekilde siyasi hayatını başlattı. 31 yıl inşaat sektöründe de hizmet veren Görgülügil, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görevler aldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Görgülügil, Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanlığını hala sürdürmektedir.

MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum