Muhase gümbür gümbür

Muhase gümbür gümbür

Konya Süper Amatör Lig takımlarından Muhasebe Gençlerbirliği 2014-2015 futbol sezonunda yola Mahir Benli devam edecek.

Konya Süper Amatör Lig  takımlarından Muhasebe Gençlerbirliği 2014-2015 futbol sezonunda yola Mahir Benli devam edecek.  Muhasebe Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Nihat Çelikkollu, yeni sezonda deneyimli bir teknik adamla başarıya koşacaklarını belirterek, şunları söyledi: '2014-2015 Süper Amatör Futbol Ligi hazırlıklarına  25 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlamış bulunmaktayız. Lige iddialı şekilde hazırlanıyoruz.   Hedefimiz BAL Ligine yükselmek. Bunun için önce oynayacağımız ligde şampiyonluğa ulaşmak zorundayız' dedi.

MAHİN HOCAYA GÜVENİYORUZ

Transfere hız verdiklerini,  en kısa sürede eksiklerini tamamlayarak, lige başlamayı hedeflediklerini söyleyen Çelikkollu, 'Kadromuzu yetenekli gençlerle oluşturmayı hedefliyoruz. En büyük transferimiz Teknik Direktör Mehmet Mahir Benli’yi takıma kazandırmak oldu. Bölgesel Amatör Lig takımların da bile yetersiz belgeli hocaların çalıştığını duyuyoruz. Biz kulüp olarak önceliği yetki belgesi yeterli olan bir hocayla anlaşarak yola devam etmeyi düşündük ve anlaşma sağladık. Mahir Hocamıza sonuna kadar güveniyor ve onunla iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum' diye konuştu.

KADROMUZ ÇOK ZENGİN

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Çelikkollu,  Anadolu Selçukspor alt yapısında yer alan ve kadrolarında düşünmedikleri oyuncularla yakınen ilgilendiklerini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Şuanda 25 kişilik futbolcu topluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda çeşitli kulüplerden denemeye aldığımız oyuncular var. Takip ettiğimiz oyuncuları takıma kazandırdıktan sonra  bu sayı 30’u bulacak ve sezona zengin bir kadroyla başlayacağız.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.