Muharip Gaziler Derneği'ne Öğrencilerden Ziyaret

Muharip Gaziler Derneği'ne Öğrencilerden Ziyaret

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, Kars Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Kolejin 3/A sınıfı öğrencilerinden oluşan grup kendilerine emanet edilen vatana bir zamanlar sahip çıkmak için var güçleriyle çalışan gazilerle...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri, Kars Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Kolejin 3/A sınıfı öğrencilerinden oluşan grup kendilerine emanet edilen vatana bir zamanlar sahip çıkmak için var güçleriyle çalışan gazilerle dernek merkezinde bir araya geldi.

Kolejin 3/A Sınıf Öğretmeni Sibel Baki; öğrencilerine bu vatanı kimlerin emanet ettiğini tanıtmanın bir vatandaşlık borcu olduğunu söyledi. Bu amaçla öğrencilerini gazilerle tanıştırmak ve hayat hikayelerini dinlemek için bu etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Gaziler derneğini gezen, resimler ve objeler hakkında bilgi alan öğrenciler; "Milletimiz için canlarını veren aziz şehit ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizlere emanet ettikleri bu vatana sahip çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Gazilerimize uzun ömürler ve sağlık diliyoruz." dediler. Öğrenciler Gazileri okullarına davet ederek; geçmişte yaşadıklarını ve duygularını, bütün arkadaşlarına paylaşmalarını istediler.

Öğrencileri misafir eden Kars Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yüksel Öztürk ise daveti seve seve kabul ederek; "Siz öğrencilerin ziyareti bizleri duygulandırmış ve mutlu etmiştir. En yakın zamanda Sultan Alparslan Koleji'nin konuğu olacağız." dedi. Ziyaret programı çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.