Mücevher ve altında indirim günleri

Mücevher ve altında indirim günleri

Sarraf Başak “Mücevher ve Altın Fuarı” açıldı. Hasan Atar, “Müşterilerimize kaliteli hizmeti sunmak öncelikli amacımızdır. Uygun fiyatla mücevheri lüks tüketim ürünü olmaktan çıkarıyoruz” dedi

Sarraf Başak’ın, kuruluşunun 42. yılına özel Dedeman Otel’de düzenlediği “Mücevher ve Altın Fuarı” açıldı. 14 Şubat tarihine kadar 10.30 - 22.00 saatleri arasında açık kalacak fuarda dünyanın en seçkin firmalarının altın ve mücevher ürünleri vatandaşların beğenisine sunulacak. Fuarın açılış töreninde Sarraf Başak adına konuşan Hasan Atar, “Başak Kuyumculuk ve Mücevherat olarak hazırlamış olduğumuz ‘Mücevher ve Altın’ fuarına hoş geldiniz. Başak ailesi olarak sevdalısı olduğumuz şehrimizde, sektörümüzde ilkleri gerçekleştiren firmamız, her bütçeye hitap eden, geniş ürün yelpazesi ile, üreticiden tüketiciye altın ve mücevher fuarını açıyoruz. 14 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuarımız, sabah saat 10.30’da açılacak, 22’ye kadar 6 gün süre ile Dedeman Otel’de özenle hazırladığımız etkinlik alanında sizlerle buluşacak” dedi.

MÜCEVHERİ LÜKS TÜKETİM ÜRÜNÜ OLMAKTAN ÇIKARIYORUZ

Furma olarak amaçlarını açıklayan Atar, şöyle devam etti: “Tüm dünyada global sıkıntıların yaşandığı böyle bir dönemde, ülkemizin de içinde bulunduğu çeşitli ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde, kültürel, sosyal ve ekonomik yapıya katkıda bulunarak, firmamızı ileriye taşıyoruz. Siz dost ve müşterilerimize kaliteli hizmeti sunmak öncelikli amacımızdır. 42. kuruluş yıldönümümüzde şehrimize yakışır şekilde, en seçkin firmaların ürünlerini size sunuyoruz. Konyamızda ilkleri gerçekleştiren firmamızın düzenlediği bu fuar, dünya trendlerini ve en yeni ürünleri bir araya getirecek. Mücevheri lüks tüketim ürünü olmaktan çıkarıyoruz. Uluslararası pırlanta bilgilendirme eğitim programını da ücretsiz olarak fuarımıza dahil ettik. Tüm Konyalıları fuarımıza davet ediyoruz. 

DİLE KOLAY BİR 42 YIL

Daha sonra söz alan Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir, “1 yıl önce yine bu fuarın açılışına katılmıştık. Bu tip etkinlikler hem Konyamız’a, hem ülkemize hem de sektörümüze değer katıyor. Adem ve Hasan kardeşleri tebrik ediyorum. Hakikaten zor bir iş yapıyorlar. Allah bereket versin. Hayırlı olsun. Bu tip fuarlar mesleğimizin ilerlemesine katkı sağlıyor. Oda olarak bu tür etkinlikleri düzenleyen firmalarımızın arkasındayız” ifadelerine yer verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Okka da, şöyle konuştu: “Bu yıl Sarraf Başak’ın 42. yılı. Dile kolay bir 42 yıl. Gerçekten güzel ve inovatif bir etkinlik. 2018 zor bir yıl oldu. 2019’da da zor günleri geçiriyoruz malumunuz. Böyle bir süreç içinde böyle bir etkinlik düzenlemek ekonomiye ve sektöre hareketlilik katacaktır. Sarraf Başak idarecilerini tebrik ediyorum.

Konya İl Müftülüğü Baş Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü de yaptığı konuşmada, “Kur’an-ı Kerim’de ‘İnsanoğluna çalıştığından başkası yoktur’ deniliyor. Peygamber efendimiz de hep çalışmayı teşvik etmiştir. Kardeşlerimize tavsiyem, dürüst, samimi olsunlar. Helalinden kazansınlar” dedi.

Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Katılımcılar fuar alanını gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum